Hyvösen Koriskingit pistivät parastaan Hakametsän koululla sunnuntaina

17.12.2014

Hyvösen Koriskingit pistivät parastaan Hakametsän koululla sunnuntaina

Korihait 06-mikropoikien syyskauden päättänyt spektaakkeliturnaus Hakametsän koululla oli täynnä tunnelmaa ja vauhdikkaita tilanteita. Aamulla joukkue sai vastaansa Kaarinan Uran, joka pyristeli Korihailta voittoon luvuin 32-48.
-Peli oli aika tasaista puoliväliin asti, sitten Ura pääsi karkuun eikä enää saatu kiinni. Peli sujui kuitenkin paljon paremmin kuin viimeksi Kaarinassa, kertaa pelinkulkuun tyytyväinen joukkueenjohtaja Hannu Hyyryläinen.
-Ekan pelin tuloksena tiukkaakin tiukempi tappio. Kuitenkin kauden parasta peliä, summaa päävalmentaja Masi Hyvönen.

Iltapäivällä voitonnälkä oli entistä suurempi, kun vastassa oli somerolainen Arska-Basket. Arskalla oli mukanaan vain kuusi pelaajaa, jotka pelasivat ansiokkaasti tsempaten koko pelin ajan. Ottelu eteni nihkeästi ensimmäiset kolme neljännestä, mutta viimeisen neljänneksen aikana Korihait saivat varmistettua voiton kapearosteriselta kilpakumppaniltaan. Nälkäinen Korihait-joukkue haukkasi Arskan päiväpalaksi luvuin 28-44.

Sunnuntain turnaus oli Korihait06-joukkueen syyskauden viimeinen ja sitä juhlistettiinkin joukkueen ja sen taustavoimien kesken musiikin ja buffetin kera iloisissa tunnelmissa. Tyytyväinen päävalmentaja Masi Hyvönen hehkutti ja kiitteli ”Timanttisia Koriskingejään” ja heidän vanhempiaan päivän turnauksen jälkeen.
-Kiitokset kaikille vanhemmille mahtavista tuomisista, Päiville buffetin järkkäämisestä ja MC Kihtivarpaalle loistavasta musiikista, lausui Hyvönen Facebookissa vielä sunnuntai iltana.

Turnauksen kuvat on ottanut joukkueenjohtaja Hannu Hyyryläinen.