Mikropojat06 turnausvoittoon Hakametsän koululla

20.01.2015

Mikropojat06 turnausvoittoon Hakametsän koululla

2015-01-20 15.33.41Korihait P06 aloittivat kevätkautensa ryminällä, kun joukkue kohtasi kotiturnauksessaan lauantaina somerolaisen Arska-Basketin ja Kangasalan Urheilijat Rockets -joukkueen Hakametsän koululla. Musiikilla, juontaja-selostajalla, pelaajaesittelyillä ja herkuista notkuvilla buffetti-pöydillä varustettu ottelutapahtuma – KoriskingiSpektaakkeli – houkutteli paikalle katsojia ihan tungokseksi saakka. Spektaakkelin päätähdet saivat selvästi energiaa Hakametsässä vallitsevasta positiivisesta tunnelmasta napaten huikean turnausvoiton kotiyleisönsä edessä.

Aamupäivällä Korihait piti Arska-Baskettia otteessaan läpi koko ottelun ja viikolla harjoituksissa opeteltu syöttelypeli sujui joukkueelta erinomaisesti. Tulostaululla komeili pelin päätteeksi Korihaiden voittolukemat 54-20. Tyytyväinen päävalmentaja Masi Hyvönen antoi pelistä pojille kouluarvosanaksi 10+.

Iltapäivän peli Kangasalan Urheilijoita vastaan alkoi virallisella pelaajaesittelyllä, joka toi selvästi lisäpotkua molemmille joukkueille. Ottelu oli paljon aamupäivän peliä tiukempi ja puoliajalle siirryttiinkin tasapisteissä 19 – 19. Jännittävä ottelu ratkesi Korihaille vasta viimeisten minuuttien aikana. Lopuutulokseksi tasaisesta taistelusta jäi lukeamat 38-49.

-Voittoja kahdesta pelistä kaksi, eli ei voi olla muutakuin ylpeä ja tyytyväinen poikien peliin. Harjoitellut asiat alkavat tulla pojilla jo itsestään. Hienoa oli myös huomata että porukasta on tullut oikea JOUKKUE. Ratkaisijoita löytyi molemmissa peleissä useita, eli ei olla muutaman kaverin varassa, koostaa Hyvönen turnauksen jälkeen.
-Vanhempien panos on myös huikea. Musiikit ja toisessa pelissä joukkue-esittely, jota jatketaan tulevissakin kotiturnauksissa, lisää Hyvönen.

Mikropojat 06 kevätkausi jatkuu lauantaina 14.2.2015, kun joukkue matkustaa ystävänpäivän kunniaksi Tampereelle. Tuolloin vastaan asettuvat Raholan Pyrkivä ja Kaarinan Ura.

Kuvia turnauksesta ottanut: Hannu Hyyryläinen