Korihaiden oma tanssiryhmä Hai Five

Korihaiden kotipeleissä viihdyttää tanssiryhmä Hai Five. 13-18-vuotiaista koostuva tanssiryhmä esiintyy ensimmäisen ja kolmannen erän jälkeisillä tauoilla. Hai Fiveä ohjaa Ella Jalava. Hai Five on innokkaasti mukana kannustamassa kotijoukkuetta jokaisessa pelissä ja luomassa omalta osalta hyvää tunnelmaa Pohitulliin.

Haemme uusi jäseniä!

Korihaiden oma tanssiryhmä Hai Five jatkaa ensi kaudella edustuksen tanssijoina ja kannustusjoukkona ja haemmekin nyt uusia jäseniä riveihimme.  Jos olet 13-20 vuotias tyttö, sinulta löytyy rytmitajua ja olisit kiinnostunut  tanssimaan joukossamme, ilmoittaudu mukaan!

Tanssikoreografioiden tyylilajit vaihtelevat laidasta laitaan, pääsääntöisesti kuitenkin hip hop – ja show-painotteisia koreografioita. Myös omia koreografioita saa tehdä. Treenit aloitetaan elo-syyskuussa Pohitullin tanssisalissa maanantaisin ja keskiviikkoisin mahdollisesti klo 19. Tarkempaa tietoa lähempänä syksyä.

Kausimaksu on 60 euroa ja se sisältää esiintymisvaatteet, tanssitunnit sekä kauden lopuksi yhdessä suunnitellun retken porukalla.

Jos tykkäät esiintyä ja pystyt helposti toimimaan ryhmässä, olisi kiva saada sinut tiimiimme!  Ilmoittautumisia otetetaan vastaan koko ajan, viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.8. Ryhmä toteutuu jos jäseniä on yli 12.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse 050 346 7997 / ella.jalava@grafesko.com

Tulemme mielellämme esiintymään tapahtumassasi!

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia ohjelmanumero, joka ei jätä ketään kylmäksi! Tanssikoreografioiden tyylilajit vaihtelevat laidasta laitaan, pääsääntöisesti kuitenkin hip hop – ja show-painotteisia koreografioita.

haifive_logo

Teemme myös promootiokeikkoja. Kysy lisää!
Puh. 050 346 7997
ella.jalava@grafesko.com