Chaz Williams saapui Uuteenkaupunkiin

1.09.2017

Chaz Williams saapui Uuteenkaupunkiin

Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula ja apuvalmentaja Petri Helminen saavat kohta joukkueensa koko tulevan kauden rosterin juoksutettavakseen. Kotimaisista tuoreista haipaidoista Pohitullin parkettia ovat jo pari viikkoa kuluttaneet Justus Kilpinen ja Teemu Sulonen. Ensimmäinen amerikkalaispelaaja, pelinrakentaja Chaz Williams saapui Uuteenkaupunkiin myöhään torstai-iltana.

Heti perjantaina Williams pääsi tutustumaan muutamiin pelikavereihinsa ja ottamaan ensituntumaa legendaarisen Poharin olosuhteisiin. Hän kertoi tehneensä koko kesän ajan lujasti töitä ja odottavansa innolla pelaamista uuden joukkueensa kanssa.

– Olen treenannut kesällä kovaa ja vahvistanut heikompia osa-alueitani. Tunnen olevani valmis kauteen ja edustamaan Korihaita, Williams vakuutti.

Chaz Williams saapui Uuteenkaupunkiin myöhään torstai-iltana. Perjantaina mies oli jo ottamassa tuntumaa Poharin parketilla.

Tuore korihai kertoi myös saaneensa jo ensimmäisiä viestejä faneilta Twitterissä ja odottikin malttamattomana kauden ja tosipelien alkamista, sekä haifanien tapaamista.

Lepuuttamiseen ei liiemmin ensimmäisenä Uki-päivänä aikaa tuhrattu, vaan Williams kävi nakkelemassa tulevien joukkuekavereidensa kanssa palloa pussiin, ja taisi apukoutsi Helminen testata jo takamiehen juoksuominaisuuksiakin. Jos ylävitosten määrästä jotain voi päätellä, tuntuisi joukkueeseen sopeutuminen lähteneen käyntiin varsin mallikkaasti.

Chaz Williams on tavattavissa Kirstan ja Korihaiden yhteisessä EM-kisakatsomossa, Susiluolassa, lauantaina 2.9. klo 19 alkaen.