Devin Chambers Korihaiden uusin vahvistus

16.11.2015

Devin Chambers Korihaiden uusin vahvistus

Korihaiden loukkaantumisten runtelema miehistö saa tiistaina mielenkiintoisen vahvistuksen, kun amerikkalaistakamies Devin Chambers saapuu Uuteenkaupunkiin ja liittyy Korihaiden vahvuuteen. Kokenut, pari viikkoa sitten 30 vuotta täyttänyt Chambers on Korihaiden viime viikkoisen vahvistuksen, Reginald Brattonin tavoin tuttu mies Suomen kentiltä, sillä hän pelasi viime kauden 1B-divarissa Vaasan Salaman riveissä.

Devin Chambers donkkailee jatkossa Korihaiden riveissä

Devin Chambers donkkailee jatkossa Korihaiden riveissä

Urallaan eksoottisissa korismaissa, kuten Meksikossa, Kosovossa ja Slovakiassa pelannut Devin Chambers (185 cm ja 90 kg) pelasi siis viime kauden 1B-divarissa seitsemänneksi sijoittuneessa Vaasan Salamassa ja harjoitteli myös Kauhajoen Karhun Korisliigajoukkueen mukana. Chambersin tehot Salaman riveissä pelatuissa 20 ottelussa olivat 16,8 pistettä, 4,9 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden. Chambersin parhaat pistemäärät (31 ja 28) syntyivät sarjan ylivoimaisesti voittanutta HBA-Märskyä vastaan, joka on myös Korihaiden seuraava vastustaja.

”Devin Chambers otti itse yhteyttä alkusyksyllä ja tarjoitui tulemaan omalla kustannuksellaan tavoittelemaan paikkaa Korihaissa”, kertoo Korihaiden valmentaja Jarno Nikula Chambersin tulon taustoista. ”Devinin tänne tulosta sovittiin itse asiassa jo muutama viikko sitten ja nyt viime viikon loukkaantumiset tekevät hänestä todella tarpeellisen pelaajan meille. Koska meillä on sopimusten sallimat kolme ulkomaalaista jo joukkueessa, niin Devin tulee ensisijaisesti mukaan harjoituksiin ja sitä kautta hänellä on mahdollisuus murtautua pelaavaan kokoonpanoon”, päättää Nikula.

Korihaiden seuraava ottelu pelataan torstaina 19.11. jolloin Pohitulliin saapuu Elias Valtosen ja Lauri Markkasen tähdittämä HBA-Märsky, valmentajanaan Suomen toistaiseksi ainoa NBA-pelaaja Hanno Möttölä.