Ei avauspisteitä vieläkään

19.10.2019

Ei avauspisteitä vieläkään

Haiparvi ei onnistunut avaamaan pistetiliään Lahdessa.

Asetelmat

Ensimmäistä kertaa Lahti Basketballin vieraaksi matkannut haiparvi lähti vierasreissulle hakemaan tasapainoista 40 minuuttia, minimoimaan kotijoukkueen kovat kolmoset ja pitämään huolta pallosta omassa päässä. Lahdella oli ennen illan ottelua vain yksi voitto, mutta tiukkoja taisteluja senkin edestä, viimeksi keskiviikkona Pyrintöä vastaan joukkueiden ahertaessa jatkoajalle saakka.

Korihait lähti puolestaan metsästämään ensimmäisiä sarjapisteitään.

Matsin kulku

Lahti Basketball päätti upottaa petokalan heti kättelyssä käsittämättömällä heittopelillään. Ensimmäisellä kympillä kotijoukkue osui kaaren takaa hurjalla prosentilla ja jätti haiparven kerta toisensa jälkeen nuolemaan näppejään toisessa päässä. Petokalan näppeihin eivät jääneet sen enempää levypallotkaan ja ruma ensimmäinen puoliaika päättyikin hävyttömiin lukemiin 65-31.

Korihait ei ryhtiliikettä onnistunut löytämään myöskään kopista puoliajalla, vaan Lahti hallitsi ottelun loppuun saakka. Käytännössä ottelu tuntui ratkenneen jo ihan ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana ja koko toinen puoliaika tyydyttiin pelailemaan ottelu loppuun. Loppusummerin soidessa taululle piirtyivät uusikaupunkilaisittain ikävät lukemat 106-73.

Tilastoykköset

Korihaiden pisteykköseksi nousi 13 pistettä, 4 levypalloa ja yhden syötön viimeistellyt Andre Berry.

Lahti Basketballilta parhaiten tilastojen valossa onnistui 28 pinnaa, 4 levyriä ja 4 syöttöä nakutellut Jerry Evans jr.

Koko tilastorivi löytyy täältä.

Ottelun hai

Suoranaista onnistumisen juhlaa ottelu ei ollut yhdenkään haipaidan osalta, mutta hyvää energiaa kentälle toi ja muutaman onnistuneen kolmosen reilun 16 minuutin peliajallaan naulasi Valtteri Leino.

Seuraava koitos pelataan tulevana keskiviikkona 23.10. Uusikaupunki Areenalla KTP Basketia vastaan klo 18.30 alkaen.