Ei kahta ilman kolmatta

26.11.2019

Ei kahta ilman kolmatta

Korihait lähtee Trey Zeiglerin johdolla Kouvojen kaatoon keskiviikkona Uusikaupunki Areenalla. Kuva: Vilma Sappinen

Meillä menee muuten ihan kivasti, mites teillä? No, palttoon nappeja ei sovi aukaista silti ensimmäistäkään. Voittojen syrjään on päästy kiinni ja haileirissä tunnelma oli ennen keskiviikon peliä hyväntuulinen ja odottava.

Flunssan kourissa painiskellut pääkoutsi Jarno Nikula katseli suojattiensa heittelyä mietteliäänä. Kouvot on tässä kohtaa hyvä mittari joukkueelle. Nikulan mukaan nyt kohdataan erilainen poppoo.

-Kouvot perustaa paljon palloscreenin pelaamiseen. Ihan eri tyyppinen joukkue kuin esimerkiksi lauantaina kohdattu Kaarina, Nikula vertaili.

Korisliigassa amerikkalaiset jylläävät väkevästi ja Kouvoissa nelikon rooli on keskivertoa suurempi. 14 sarjan parhaan pistemiehen joukosta löytyy kolme Kouvojen jenkkiä ja näistä Derrick Barden viettää eniten aikaa kentällä koko Korisliigasta. Ex-Korihaiedustusta löytyy myös Kouvoista. Mika Nuolivirta on pistänyt palloa pussiin 4,3 pisteen keskiarvolla.

Korihait lähtee hakemaan kolmatta peräkkäistä voittoa, mikä on jo sinällään harvinainen tilanne. Fiilis on mainio ja viikon pelaajaksi Elisa Viihteen Korismaanantaissa valittu Trey Zeigler sekä muu ryhmä lähtee innolla haastamaan sarjan keskikastin joukkuetta.

Runkosarjan matsi numero 15 starttaa Poharilla tuttuun tapaan kello 18.30.