Epävarman eväskorin kanssa Pyynikille

4.01.2018

Epävarman eväskorin kanssa Pyynikille

Perjantai-ilta olisi taas korisilta. Korihaiden osalta se tarkoittaa matkaa Pispalan viereen Pyynikin Palloiluhalliin. Ja vastustaja on tietenkin Justus Kilpisen kasvattajaseura Tampereen Pyrintö.

Joukkueet kilvoittelevat täysin eri asioista. Pyrintö tähyää tosissaan pudotuspelien kotietuun, kun petokala pyrkii katkomaan massiivista tappioputkeaan sekä irtautumaan jumbosijasta.

Ja sitten päivän uutiset haileiristä, joita lähiviikkoina on tunkenut tuutin täydeltä. Uusin värväys Kevin Bracy-Davis sai ensikosketuksensa Korisliigan tasoon keskiviikkona, kun mies katseli penkiltä Espoo United -peliä. On todennäköistä, että Bracy-Davis korkkaa uransa haipaidassa Tampereella. Tosin täyttä varmuutta asiasta ei ole.

Matt Gibsonin nilkan vamma ei vaikuta olevan vakavaa laatua ja mies on päässyt jo kävelykepeistä eroon. Gibsonin pelaaminen on kuitenkin epävarmempi juttu kuin Bracy-Davisin.

Petokala lähtee perjantaina härnäämään Pyrinnön punapaitoja Pyynikin palloiluhalliin. Kuva: Studio Fotomika

Korihait pisti Espoossa palloa pussiin 96 pisteen arvoisesti. Tällä määrällä ei kuuluisi hävitä yli 20 pisteellä.

-Edelleen tulee huonoja heitonvalintoja. Heitetään paikasta, jossa kukaan ei ole hyökkäyslevyrissä ja kaveri pääsee nopeaan. Kyllä me keskitytään edelleen oman pelin kehittämiseen, eikä suuremmin Pyrinnön juttuihin, kakkoskoutsi Petri Helminen totesi.

Helminen kertoi joukkueen pitävän torstaina pidemmän videopalaverin, jossa verrataan hyvien ja huonojen suoritusten eroa. Bracy-Davis tuo Helmisen mielestä joukkueeseen tarvittavaa kokoa ja voimaa.

Quinton Chievous ei jatka joukkueessa ja Sean O’Brien on edelleen loukkaantuneiden listoilla. Hieman epävarmoin eväin lähdetään siis kiusaamaan Pyrintöä.