Etukäteislahja tilauksessa

20.12.2019

Etukäteislahja tilauksessa

Nokialaisilta yritetään juosta jalat alta vielä ennen joulutaukoa. Kuva: Päivi Sappinen

Valmistetaanko Korvatunturilla Korisliigan sarjapisteitä? Jos kyllä, niin mahtaako kukaan ehtiä toimittamaan niitä ennen jouluaattoa? Toivomuslistan kärkipäässä olisi vierasvoitto, mutta itse se nyt täytyy kairata ilman pukin avustusta. Sitä lähdetään hakemaan Nokialta perjantaina.

Nokia on yksi niitä joukkueita, jotka kävivät alkukaudesta pokkaamassa haiparvelta sarjapinnat selkein lukemin (55-91). Ainoa hyvä asia tässä pelissä oli Tommi Lehtosen kolme kolmosta pussin pohjalle. Tätä nöyryytystä lähdetään nyt huuhtomaan pois mielestä.

Näätälauma on sarjassa seitsemäntenä ja joukkue etenee erittäin tasaisen keskikastin mukana. Play-off viivan yläpuolella olevat ryhmät ovat hieman erottautuneet ja haluavat varmasti pitää tämän hajuraon Lahteen, Lapuaan ja Uraan.

Vastakkain ovat joukkueet, joille tulee eniten menetyksiä ottelua kohden eli pallosta huolehtiminen on isossa roolissa. Nokian vahvuus on levypallot ja tässä tilastossa joukkue on sarjan ykkönen.

Joukkueen näkyvin pelaaja tilastoissa on ollut Stacy Davis, joka on paras niin pisteissä kuin levypalloissa. 

Keskiviikko oli luonnollisesti Korihaille pettymys tappion johdosta, mutta itse pelisuoritus antoi viitteitä että Nokialta voi jotain hyvää odottaa. Richaud Packin debyytti haipaidassa oli lupauksia antava ja häntä voidaan odottaa kokoonpanoon myös perjantaina.

Suora lähetys Elisa Viihde Sportilta alkaa tutusti klo 18.20, peli vislataan käyntiin puoli seitsemältä.