Haiparvi pääsee vihdoin irti perjantaina

8.09.2016

Haiparvi pääsee vihdoin irti perjantaina

uudet-pelaajat-slider

Kauden ensimmäinen juhlahetki on enää muutaman päivän päässä. Hikipisaroita on jätetty niin pururadalle, kuntosalille, yleisurheilukentälle kuin Poharillekin. Nyt on aika pukeutua uusiin joukkueväreihin ja aloittaa pre-season toden teolla.

Korihaiden ensimmäinen harjoitusvastustaja on Kauhajoen Karhu. Seagullsille puolivälierissä viime keväänä hävinnyt Karhu on jälleen nimivahva ryhmä ja seuran ensimmäisen SM-mitalin metsästys jatkuu kiivaana. Joukkueen johtohahmo on meille niin kovin tuttu Bojan Sarcevic.

Jo kymmenen vuotta Suomessa viettänyt bosnialainen pomputteli itsensä nuorena poikana ikuisesti ukilaissydämiin. Neljättä kautta Kauhajoen peliä pyörittävä Sarcevic käväisi välissä myös Kotkassa, josta irtosi SM-hopea. Korihaissa Sarcevic pelasi viisi vuotta.

Samuli Vanttaja, Juho Lehtoranta ja Joonas Lehtoranta ovat lisäksi Karhun sellaisia nimiä, joihin valmentaja Sami Toiviainen tulee luottamaan.

Kauhajoki on jo pestannut sääntöjen sallimat neljä jenkkiä ja hailuotsi Jarno Nikulan tietotoimiston mukaan kvartetti olisi mukana Uudessakaupungissa.

Kauhajoen jenkit tulivat Suomeen viime viikolla ja heidän pitäisi olla perjantaina joukkueen vahvuudessa, Nikula arveli.

Se vastustajasta. Ukilaisyleisö pääsee perjantai-iltana vihdoin näkemään oman joukkueensa tositoimissa. Tulikasteen kotijoukkueen paidassa saavat Dominique Lee, Emmanuel Holloway, Panu Peltokangas sekä Aapeli Alanen.

Joukkue on tehnyt erittäin hyvin hommia viime viikot. Suurimpana tavoitteena onkin nyt liigatempoon pääseminen. Väittäisin, että sitä tullaankin näkemään kun jätkät päästetään vihdoin irti, Nikula hehkutti.

Koko haiparvi on terveenä ja mukana avauskoitoksessa. Yhtä pientä nyanssia lukuun ottamatta.

Jerryä (kakkosvalmentaja Gerald Lee sr.) en päästä vielä pelaamaan. Katsotaan ensi kerralla, Nikula veisteli.

Peliväline lentää Pohitullissa ilmaan kello 18.30. On aika päästää haiparvi irti.