Joensuulaisen pallotaituruuden pyörteisiin

24.02.2017

Joensuulaisen pallotaituruuden pyörteisiin

Irtoaako Miksun näpeistä kolkkeja Joensuussa? Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Keskiviikkona sarjapeli, yöunet ja seuraavana päivänä kohti Joensuuta. Korihait ampaisi reissuun jo päivää ennen vierasottelua Katajaa vastaan. Elämän yllätyksellisyys näytti matkalla ikävän puolensa joukkueelle, tosin ei omana kokemuksena.

-1,5 tuntia oltiin maantiellä paikallaan bussissa, kun matkalla oli kuolonkolari, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula kertoi.

Haiparven ei tarvitse paineita kamppailusta ottaa, muutama tärkeä teesi on takataskussa.

-Itseluottamus on jätkillä saatava parempaan malliin. Nyt on vastuuta tarjolla, kun Jalosen Mikko ei ole mukana. Hyvänlainen tekemisen meininki on tärkeä asia, Nikula mietiskeli.

Joensuun Kataja on sarjataulukossa neljäntenä, mutta pelejä on hieman vähemmän. Kataja tippui viikolla europeleistä ja keskittyy nyt pelkästään Korisliigaan.

-Tämä on heillekin vaikea peli, kun juuri ovat tippuneet europeleistä. On eri asia kohdata saksalainen huippujoukkue kuin Suomen liigan jumbo, Nikula vertaili.

Kesken kauden hankittu Rion Brown on noussut Kataja Basketin parhaaksi pistemieheksi. Daniel Mullings antaa tulitukea. Joukkueen pelinteko on erittäin varmoissa käsissä. Teemu Rannikko ja Ilari Seppälä pitävät palikat näpeissään. Tosin perjantain pelissä on epävarmaa, kuka joensuulaisista kentällä nähdään ja kuka ei.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tällä kaudella. Korihait repi niukan 76-74 voiton alkukaudesta Pohitullissa. Joensuussa isännät olivat parempia lukemin 102-83.