Joukkuepeliä etsimään Nokialta

17.12.2017

Joukkuepeliä etsimään Nokialta

Petokala ja näätälauma kohtaavat toistamiseen syyskauden päättävässä ottelussa sunnuntaina.

Viimeistä viedään ennen jouluvalmisteluja. Korihaiden tie vie sunnuntaina BC Nokian vieraaksi, jossa mittelöidään runkosarjan ottelu numero 17. Kertaalleen joukkueet ovat jo kohdanneet. Ottelu Uudessakaupungissa päättyi syksyllä Nokian eduksi 77-83.

-Eka peli Nokiaa vastaan oli kohtalainen suoritus meiltä. Sen jälkeen on molemmilla ollut paljon muutoksia, nykyinen hailuotsi Petri Helminen jutusteli.

Toden totta. Tuuli on puhaltanut petokalan ryhmästä pari jenkkiä pois sekä Marius Van Andringan. Nokialla vaihdokset ovat tuoreita ja tällä hetkellä joukkueella on kolme ulkomaan apua riveissään. Huomionarvoista on 207-senttisen serbijärkäleen Dragan Labovicin paluu vuoden tauon jälkeen.

-Labovic on iso pelaaja ja tekee äärettömän fiksuja asioita kentällä. Heillä on nyt kaksi isoa jätkää (Daniel Dolenc) ja lisäksi hyviä kaukoheittäjiä, Helminen ynnäsi.

Helminen nosti esiin myös takamies Niko Mattilan. Helmisen näkemyksen mukaan Mattila on yksi sarjan parhaista pallollisen pelaajan puolustajista.

Korihaiden omat tavoitteet sunnuntain koitokseen ovat viime kerran heikkouksien parantaminen.

-Mua yllätti hieman meidän itsekkyys viime pelissä. Nyt halutaankin saada joukkuepelaaminen takaisin. Hyökkäyspäässä ei voida olla vain yksilöjen varassa ja heitonvalinnat pitää olla parempia, Helminen luetteli.

Näillä näkyminen merenelävien poppoo lähtee Nokialle koko ryhmän voimin.