Julius Brooks debytoi lauantaina Helsingissä

2.02.2018

Julius Brooks debytoi lauantaina Helsingissä

Korihait matkustaa Seagullsin vieraaksi Helsinkiin lauantaina. Ensiesiintymisensä haipaidassa tekee myös Julius Brooks. Kuva: Studio FotoMika.

Korisliigan ”kameleonttijoukkue” Korihait koki viikolla ties kuinka monennen pelaajamuutoksensa ja torstai-iltana ensimmäisen kerran treeneissä kirmasi 206-senttinen Julius Brooks, joka nyt siis saapui korvaamaan Juan Pattilloa.

-Nopeasti hän oppi perusasioita, mutta ei tässä nyt montaa asiaa ehditä käymään läpi ennen lauantaita, Korihaiden kakkoskoutsi Petri Helminen järkeili.

Ja jottei homma kävisi tylsäksi, muutoksia on lisää. Matt Gibson huilaa lauantaina saatuaan yhden ottelun pelikiellon KTP-pelin tapahtumista. Kevin Bracy-Davisin nilkka on mennyt parempaan suuntaan, mutta pelaaminen on vielä epävarmaa. Näin viidenneksi jenkiksi jäänyt Kenney Funderburk pääsee KTP-matsin lailla mukaan kokoonpanoon.

-Onneksi hän on edelleen maisemissa ja haluaa auttaa joukkuetta. Kenney oli aluksi tosi hiljainen, mutta hän on tuonut lähiaikoina toisen puolensa esiin ja on aika hauska kaveri, Helminen paljasti.

Hurjassa kotivoittojen putkessa paineleva Salon Vilpas joutui keskiviikkona koville, kun Korihaiden tuleva vastus Seagulls yritti rikkoa salolaisten kotitaian. Numeroin 92-89 hävinnyt stadilaispoppoo on saanut sairastuvan autioksi ja maajoukkuemiehet Tuukka Kotti ja Antti Kanervo ovat mukana ahkeroimassa. Tätäkin taustaa vasten haiparvella on melkoinen savotta edessä.

-Seagulls ei kuulu meidän päävastustajiin, mutta ei sinne nyt häviämään olla menossa. Koetetaan tehdä mahdollisimman ehjä suoritus, Helminen toivoi.

Edellisestä joukkueiden kohtaamisesta on muutoksia tapahtunut myös Seagullsin suunnalla. Korihait kohtaa ensimmäisen kerran 183-senttisen Michael Caffeyn, joka pyörittää lokkiparven peliä.