Jymy-yllärin uusinta huomisen suunnitelmissa

10.01.2017

Jymy-yllärin uusinta huomisen suunnitelmissa

30.päivä marraskuuta Pohitulli täyttyi, kun Junnu Lee tuli tappiottoman Seagullsin mukana esittämään taitojaan. Kävi kuitenkin niin, että kirkkaimmat tähdet sinä iltana loistivatkin veden alta, eikä ilmasta. Haiparvi pesi komeasti lokkiparven numeroin 96-79. Huomenna saadaan sitten tähän tarinaan jatko-osa, johon helsinkiläiset varmasti haluavat erilaisen käsikirjoituksen.

Kuten jo viime kohtaamisen edellä tuli mainittua, Korihait saa vastaansa erittäin tasaisen ryhmän. Seagullsin peli ei lepää avausviisikon varassa, vaan materiaali on erittäin laadukas ja laaja. Tästä esimerkkinä Junnu Leen peluutus. Joukkueen toiseksi paras pistemies on tullut varsin usein penkiltä kentälle.

Monen kovan luokan pelurin suoritus jäi viimeksi vaisuksi. Esimerkiksi sarjan kakkosena syötöissä oleva Antto Nikkarinen haluaa varmasti näyttää Poharin yleisölle erilaista mallia kuin viime kerralla.

Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Haileirissä odotellaan innolla keskiviikon koitosta. Päävalmentaja Jarno Nikula ei ole kiinnostunut vastustajan kovuudesta, vaan omiensa oikeanlaisesta meiningistä.

-Seagulls tulee, miten tulee. Kyllä meidän on näytettävä närhen munat heti alussa. Kärkijoukkueita vastaan mitään motivaattoreita emme ole tarvinneet. Olemme kärkiporukoita vastaan päässeet heti hyvin peliin mukaan, Nikula kommentoi.

Eric McAlister on palannut myös treenivahvuuteen pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Huhut kertovat myös fanitoiminnan järjestäytymisestä. Katsotaan siis, millainen meininki Pohitulliin saadaan keskiviikkoiltana. Se olisi siis jatko-osa ohjelmasta Junnun paluu Poharille.