Kauhajoen Karhu keskiviikkona Korihaiden vieraaksi

24.02.2014

Korihaiden kahden kotipelin viikko alkaa keskiviikkona, kun sarjassa viidentenä oleva Kauhajoen Karhu marssii Pohitulliin Bojan Sarcevicin johdolla.

Karhun saldo Korisliigassa on 16 voittoa ja 14 tappiota, jolla se on sarjassa siis viidentenä neljä voittoa neljäntenä olevan KTP:n perässä. Takana tulevat puolestaan Namika Lahti ja Honka vain kaksi voittoa perässä. Kauhajoen hyvin alkanut vuosi on kääntynyt viime aikoina mollivoittoiseksi, sillä joukkue on voittanut viimeisestä viidestä ottelusta vain yhden ja kymmenestäkin kolme. Joukkue reagoi tähän perinteiseen tyyliin jenkkivaihdoksella. Suurin odotuksin tullut, mutta loukkaantumisista kärsinyt Quincy Hankins-Cole sai lähteä loppuviikolla. Korvaava pelaaja ei kuitenkaan tähän mennessä ole tiedossa. Karhun kokoonpanosta löytyy kuitenkin kolme jenkkivahvistusta, joten vajaalla kokoonpanolla pohjanmaalaiset eivät joudu pelaamaan.

Karhun kolme varmaa jenkkiä ovat sentteri Andre Williamson (15/9), laituri Akeem Johnson (9/6) ja takamies Antwine Williams (11/4/3). Laajan ja laadukkaan kotimaisen osaston muodostavat Markus Molenius (8/3), Henri Hirvikoski (8/2), Jussi Eskola (7/2), Niko Mattila (5/2) ja Matias Ojala (4/2). Lisäksi Karhun kokoonpanosta löytyy Pohitullin yleisön suursuosikki, viisi kautta Korihaita edustanut Bojan Sarcevic. Bojan on pelannut tällä kaudella vajaat 25 minuuttia ottelua kohden ja tehnyt tehoiksi kahdeksan pinnaa, kolme levypalloa ja syöttöä.

Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat molemmat pelattu suorassa TV-lähetyksessä, Karhun korjatessa potin molemmilla kerroilla. Marraskuussa Karhu haki selvän voiton Pohitullista lukemin 79 – 91. Joulukuun kohtaaminen Kauhajoella oli selvästi tasaisempi ja se ratkesi Karhun eduksi (80-76) vasta aivan viimeisillä sekunneilla.

Korihait on ajautunut sarjataulukossa viimeiseksi ja tarvitsee nyt yleisön vahvaa kannustusta. Ottelu Kauhajoen Karhua vastaan alkaa keskiviikkona 26.2. klo 18.30. Otteluisäntinä toimivat Elektro-Valo, Telmarin ja Teboil Uusikaupunki. Liput otteluun maksavat 12/10 euroa ja lippujen ennakkomyynti tapahtuu Sportia-Cityssä.