Kauhajoen Karhu Pohitulliin Bojan Sarcevicin johdattamana

20.11.2013

Korihait palaa kotikentälleen keskiviikkona melkein kolmen viikon tauon jälkeen. UrhoTV:n televisioimaan otteluun vastaan asettuu Bojan Sarcevicin johtama Kauhajoen Karhu.

Karhu on sarjataulukossa sijalla 5. seitsemällä voitolla ja kolmella tappiolla. Pohjanmaalaiset aloittivat sarjan komeasti, mutta viimeiset kaksi peliä ovat tuoneet mukanaan kaksi isonumeroista tappiota vieraskentällä KTP:tä ja Pyrintöä vastaan. Näistä lähtökohdista ajatellen Pohitulliin asteleekin keskiviikkona ärsytetty Karhu.

Kauhajoen viime kausi päättyi tappioon pronssiottelussa. Täksi kaudeksi joukkue uusiutui ja vahvistukset ovatkin kovaa luokkaa. Karhun ykköshankinta oli Korihaissa viisi kautta pelanneen Bojan Sarcevicin värvääminen. Sarcevic on kuluneella kaudella pelannut reilut 27 minuuttia ja tehnyt vajaat kymmenen pistettä ja kolme syöttöä ja levypalloa keskimäärin ottelua kohden. Karhun toinen hankinta oli FoKoPosta siirtynyt nuori laituri, Markus Molenius, joka on tehtaillut hieman Sarceviciakin paremmat tilastot. Jenkkivahvistuksina Karhussa pelaavat sentteri Andre Williamson, laituri Akeem Johnson, sekä Pyrinnön ja KTP:n kautta Kauhajoelle saapunut takamies Antwine Williams. Kauhajoen aggressiivista puolustusta pelaavan kokoonpanon täydentävät taistelijat Henri Hirvikoski, Jussi Eskola, Niko Mattila ja Matias Ojala.

Kauhajoen Karhu on Korihaiden päävalmentaja Ari Mikkolalle erittäin tuttu, sillä mies kuului viime kauden Karhun valmennusryhmään. Korihaiden pelissä onkin paljon yhteneväisyyksiä Karhuun verrattuna, joten kumpikaan joukkue tuskin tulee toisiaan suuremmin yllättämään.

Korihait on edellisen kotipelin jälkeen pelannut kaksi tiukkaa vieraspeliä. Ensin tuli kahden pisteen tappio Lapualla ja viime perjantaina yhden pisteen tappio Loimaalla. Tasaisen vauhdin taulukolla keskiviikkona saatetaankin siis nähdä kauden ensimmäinen jatkoaikapeli…

Puraiseeko Hai Karhua vai toisin päin, se nähdään keskiviikkona 20.11. klo 18.30 alkaen Pohitullissa ja UrhoTV:n suorassa lähetyksessä.