Kausikortit kaudelle 2021-22 ovat nyt myynnissä

8.09.2021

Kausikortit kaudelle 2021-22 ovat nyt myynnissä

Kausikortit Korihaiden 38. pääsarjakaudelle ovat nyt myynnissä. Kuva: Eero Siivonen

Korihaiden kausikortit kaudelle 2021-22 ovat myynnissä. Kausikortilla pääset katsomaan kaikki valmistavat ottelut sekä Korihaiden runkosarjaottelut Korisliiga-kauden 2021-22 aikana.

Kausikorttien hinnat ovat seuraavat:

  • Numeroitu kausikortti 200€ (sisältää seuran jäsenyyden)
  • Numeroimaton kausikortti 180 (sisältää seuran jäsenyyden)
  • Numeroitu kausikortti yritykselle 250€
  • Numeroimaton kausikortti yritykselle 200€

Edellisiltä kausilta tuttua MyClub-palvelua ei enää kausikorttien ostamiseen käytetä, vaan lippuja voi tiedustella Korihaiden puheenjohtaja Johanna Kutilalta numerosta 044 540 8734 tai sähköpostilla johanna.kutila(a)korihait.fi.

Harjoitusotteluiden lipun hinta on 5€

Korihait pelaa ennen kauden alkua kolme harjoitusottelua Uusikaupunki Areenalla. Tulevana perjantaina 10. syyskuuta Korihait kohtaa klo 18.30 alkavassa ottelussa Lapuan Kobrat. Muut harjoitusottelut ovat tiistaina 21.9. (Pyrintö) ja perjantaina 24.9. (Bisons). Ottelut alkavat klo 18.30.

Otteluiden lipun hinta on 5€. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn.

Harjoitusotteluissa on käytössä normaalit terveysturvallisuustoimet: saavu peliin oireettomana, huomioi käsihygienia ja etäisyydet sekä maskipakko.

Tutustu tarkemmin koronaohjeeseen alta:

Ohjeita yleisölle korona-aikana (päivitetään tilanteiden muuttuessa)

Ottelutapahtumat pyritään järjestämään mahdollisimman normaalisti poikkeusajoista huolimatta. Korona-ajan perussäännöt ovat voimassa ja niiden noudattamisessa vedotaan jokaiseen tapahtuman osallistujaan:

  • pysy kotona oireellisena
  • huolehdi käsihygieniasta
  • huomioi turvavälit
  • kasvomaskin käyttöpakko

Yleisön saapuminen Uusikaupunki Areenalle

Yleisö saapuu ja poistuu Areenan pääoven kautta. Saapuvaa yleisöä pyydetään huomioimaan em. perusohjeet. Käsien pesumahdollisuus on tuloaulan vessoissa ja käsidesiä on saatavilla aulassa ja salin puolella. Saapumisessa järjestyshenkilöt opastavat turvavälien pitämisessä. Kasvomaskin on oltava päällä ottelutapahtumaan saavuttaessa. Ilman maskia saapuvien katsojien sisäänpääsy halliin evätään.

Koulun purku- ja rakennustyöt saattavat aiheuttaa muutoksia yleisön saapumiseen ja poistumiseen.

Katsomot

Korona-aikana katsojien määrä on rajattu n. puoleen istuinpaikkojen maksimimäärästä. Käytettävissä on n. 450 paikkaa.  Katsomoissa pidetään vähintään yhden tyhjän istumapaikan väli katsojien välillä. Perheet ja seurueet voivat istua vierekkäin. Kasvomaskia pidetään päällä ottelun aikana.

Joukkueiden toiminta

Joukkueiden siirtymiset hoidetaan siten, että joukkueiden jäsenet eivät ole tekemisissä yleisön kanssa.

Väliaikajärjestelyt

Virvokepisteillä noudatetaan turvavälejä. Syödessä ja juodessa maskin saa ottaa pois.

Yleisön poistuminen

Yleisön poistuminen porrastetaan katsomoittain siten, että ruuhkat voidaan välttää ja turvavälit voidaan pitää. Kuuluttaja muistuttaa ja ohjaa poistumista. Tässäkin vedotaan jokaisen katsojan omaan käyttäytymiseen, jotta turvallisuus voidaan taata.