Kilpailukyky testissä kotiluolassa

1.10.2019

Kilpailukyky testissä kotiluolassa

Luke Meiklen ja muiden haipaitojen kotiavausta jännitetään keskiviikkona Uusikaupunki Areenalla.

Inhottavan lähelle avausvoittoa Tampereella päässyt haiparvi on treenannut alkuviikon kohtuullisen hyvillä mielin. Oma taso mietitytti etukäteen todella paljon, nyt siitä on jo jonkinlainen käsitys.

-Totta kai tappio harmitti, mutta oli tärkeää huomata että pystymme olemaan kilpailukykyisiä. Fiilis treeneissä on ollut hyvä, hailuotsi Jordi Juste hehkutti.

Kilpailukyky on nyt uudelleen testissä, kun kotipelit alkavat keskiviikkona. Haiparven pelifiilistä yrittää horjuttaa Lapuan Kobrat.

-He pelaavat paljon yhdellä yhtä vastaan ja heillä on laadukas amerikkalaisnelikko. Hyviä heittäjiä sieltä myös löytyy, Juste arvioi tulevaa vastustajaa.

Lapua oli aktiivinen siirtomarkkinoilla ja isojakin kaloja ui verkkoon. Joukkueen sieluksi hankittiin meritoitunut takamies Antto Nikkarinen. Kovalla syöttötahdilla peliä pyörittävä Nikkarinen on valtavassa vastuussa koko kauden aikana. Lapualla on kahdeksan tasokasta peluria, mutta sitten tulee valtaisa pudotus. Kapea ryhmä ei siis suuremmin kestä loukkaantumisia.

Korihaille Lapua on ollut viime vuosina varsin sopiva vastustaja. Samaa toivotaan, kun pallo lentää ilmaan kello 18.30.