Korihaiden juniorijoukkueet mitalipeleissä!

11.04.2016

Korihaiden juniorijoukkueet mitalipeleissä!

a-pojat

Korihaiden juniorijoukkueet ovat menestyneet tällä kaudella laajalla rintamalla. Seuraavat junnuhait taistelevat omissa sarjoissaan mitaleista:

A-pojat pelaavat valtakunnallisen 1-divisioonan Final Four -turnauksessa Helsingissä, torstaina 5.5. Muut turnauksen joukkueet ovat Helsingin NMKY, MaSu ja Kataja Basket.

B-pojat matkustavat läntisen alueen II-divisioonan Final Four -turnaukseen 24.4. Turnauksessa mitaleista pelaavat lisäksi Lieto-Koris, Salon Vilpas ja BC Sisu.

C-pojat pääsivät läntisen alueen II-divisioonan ylemmän loppusarjan Final Fouriin. Turnaus mitellään Pälkäneellä la 23.4. ja Korihaiden lisäksi voitosta taistelevat Pälkäneen Luja-Lukko, BC Nokia Yellow ja Raholan Pyrkivä.

C-tytöt pelaavat läntisen alueen 1-divisioonan aluefinaalissa Turussa joko 16. tai 17.4. Finaaliturnauksessa ovat lisäksi Tampereen Pyrintö Red, Turun Riento White ja Raholan Pyrkivä.

Minipojat 04/05 voittivat läntisen alueen 2. divisioonan ja saivat näin ollen Final Four -turnauksen kotihalliin, Uuteenkaupunkiin! Final Four -turnaus pelataan Kalannin Urheilutalolla sunnuntaina 17.4. klo 10 alkaen. Tarkemman otteluohjelman näet täältä: https://www.facebook.com/events/1254208147940298/ Turnauksessa ottelevat myös Rauma Basket, Ura Basket ja Vilpas White.

Minitytöt 04 pelaa Final Four-turnauksessa Tampereella lauantaina 16.4. Mitalikamppailuissa ovat myös Tampereen Pyrintö. BC Nokia ja Forssan Alku.

Mikropojat 06 -joukkue matkaa Final Fouriin Nokialle lauantaina 16.4. Muut finaaleissa pelaavat joukkueet ovat BC Nokia, Salon Vilpas ja LoKoKo.

Mikrotytöt 06-07 pelaa myös Final Fourissa Forssassa, sunnuntaina 24.4. Finaaliturnauksen muut joukkueet ovat FoKoPo Blue, Salon Vilpas ja Pirkkalan Viri.