Korihaiden kausikortit myynnissä, VIP-kortti tekee paluun

9.08.2013

Korihaiden pelikauden 2013 – 2014 kausikortit ovat saapuneet myyntiin. Kortteja voi lunastaa seuran toimistolta Vuorikadulta, sähköpostilla ville.vuorinen@korihait.fi ja puhelinvarauksia voi tehdä numerosta 040-5161561. Kausikortin hinta on 200 euroa sisältäen sisäänpääsyn, sekä oman numeroidun istumapaikan Korihaiden Korisliigan runkosarjan kotiotteluihin.

Tulevalle pelikaudelle voi hankkia myös VIP-kausikortin, jonka etuihin kuuluu mm. valmentajan kommentit ennen peliä, VIP-kahvit ottelun puoliajalla ja osallistumisoikeus lehdistötilaisuuteen pelin jälkeen. VIP-korttiin sisältyy myös mahdolliset Play Off-kotiottelut. VIP-kortin hinta on 400 euroa.

Entisten kortinhaltijoiden etuosto-oikeus vanhalle kausikorttipaikalle päättyy elokuun viimeisenä päivänä, mutta jo sitä ennen uusien kortin ostajien kannattaa kysellä vapaita paikkoja. Vaikka Pohitullin pääkatsomo on perinteisesti liigaotteluissa hyvin kansoitettu, löytyy katsomosta yhä vapaita hyviä paikkoja kausikortin ostajille.

Pääsyliput runkosarjan otteluihin maksavat 12 euroa ja S-etukortilla 10 euroa.

Kausikortit ovat myynnissä myös lauantaina 17.8. Uudenkaupungin torilla järjestettävässä Pelitori-tapahtumassa, Korihaiden osastolla.

Korisliigan runkosarja alkaa perjantaina 4.10. päättyen huhtikuun 16. päivänä 2014. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 44 ottelua, joista 22 kotona, ja Suomen mestari on selvillä toukokuun loppupuolella.
Korihaiden runkosarjan kotiottelut alkavat paikalliskamppailulla Salon Vilpasta vastaan ja päättyvät maajoukkuetähtiä vilisevän Loimaan Bisonsin isäntänä.

Korihaiden uudistunut liigajoukkue tekee ensiesiintymisen kotiyleisölle 6.9. Pohitullissa pelattavassa harjoitusottelussa Salon Vilpasta vastaan.
Lopullinen harjoituskauden otteluohjelma julkaistaan lähipäivien aikana.

Lisätietoja kausikorteista osoitteesta http://www.korihait.fi/areena/