Korihaiden kausikortit saapuneet myyntiin

1.07.2015

Korihaiden kausikortit saapuneet myyntiin

Korihaiden pelikauden 2015 – 2016 kausikortit ovat saapuneet myyntiin.

Kausikorttimainos

Kortteja voi lunastaa seuran toimistolta Vuorikatu 11:sta, sähköpostilla korihait@korihait.fi ja puhelinvarauksia voi tehdä numerosta 040-5161561. Lisäksi kortin voi tilata Korihaiden kotisivuilla olevalla lomakkeella, osoitteessa http://www.korihait.fi/liigajoukkue/liput-ja-kausikortit/

Kausikortin hinta on 150 euroa sisältäen sisäänpääsyn, sekä oman numeroidun istumapaikan Korihaiden runkosarjan kotiotteluihin.

Jo viime kaudelta tutun Kultakortin voi hankkia 200 euron hintaan. Kultakorttiin kuuluu em. etujen lisäksi kahvi ja pulla jokaisen ottelun puoliajalla, omassa kahviotilassa. Näin ollen vältyt ylimääräiseltä jonottamiselta ja rahojen kaivelulta.

Entisten kortinhaltijoiden etuosto-oikeus vanhalle kausikorttipaikalle päättyy 31.8., mutta jo sitä ennen uusien kortin ostajien kannattaa kysellä vapaita paikkoja. Vaikka Pohitullin pääkatsomo on perinteisesti hyvin kansoitettu, löytyy katsomosta yhä vapaita hyviä paikkoja kausikortin ostajille. Kausikortit ovat myynnissä myös lauantaina 29.8. Uudenkaupungin torilla järjestettävässä Pelitori-tapahtumassa, Korihaiden osastolla.

DivariA:n runkosarja alkaa Korihaiden osalta näillä näkymin lauantaina 3.10. kotiottelulla Oulun NMKY:tä vastaan. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 28 ottelua, joista 14 kotona, ja sarjan voittaja ja liigaan nousija on selvillä toukokuun loppupuolella.

Lisätietoja Korihaiden joukkueen rakentumisesta ja harjoitusotteluiden aikataluista voi seurata Korihaiden nettisivuilta, Facebookista ja Twitteristä. Lisätietoja kausikorteista osoitteesta http://www.korihait.fi/liigajoukkue/liput-ja-kausikortit/