Korihaiden kausikorttien myynti on alkanut

21.08.2014

Korihaiden kausikorttien myynti on alkanut

Korihaiden pelikauden 2014 – 2015 kausikortit ovat saapuneet myyntiin.

Kausikortti2014

Kortteja voi lunastaa seuran toimistolta Vuorikatu 11:sta, sähköpostilla ville.vuorinen@korihait.fi ja puhelinvarauksia voi tehdä numerosta 040-5161561. Lisäksi kortin voi tilata Korihaiden kotisivuilla olevalla lomakkeella, osoitteessa http://www.korihait.fi/liigajoukkue/liput-ja-kausikortit/

Kausikortin hinta on 150 euroa sisältäen sisäänpääsyn, sekä oman numeroidun istumapaikan Korihaiden runkosarjan kotiotteluihin. Lisäksi hintaan sisältyy Korihaiden uusi ja upea kaulahuivi, sekä etuosto-oikeus seuraavan Korisliiga-kauden kausikorttiin samaan 150 euron hintaan.

Tulevalle pelikaudelle voi hankkia myös Kultakortin 200 euron hintaan. Kultakorttiin kuuluu em. etujen lisäksi kahvi ja pulla jokaisen ottelun puoliajalla, omassa kahviotilassa. Näin ollen vältyt ylimääräiseltä jonottamiselta ja rahojen kaivelulta.

Entisten kortinhaltijoiden etuosto-oikeus vanhalle kausikorttipaikalle päättyy 7.9., mutta jo sitä ennen uusien kortin ostajien kannattaa kysellä vapaita paikkoja. Vaikka Pohitullin pääkatsomo on perinteisesti hyvin kansoitettu, löytyy katsomosta yhä vapaita hyviä paikkoja kausikortin ostajille. Kausikortit ovat myynnissä myös lauantaina 30.8. Uudenkaupungin torilla järjestettävässä Pelitori-tapahtumassa, Korihaiden osastolla.

DivariA:n runkosarja alkaa Korihaiden osalta jo perjantaina 3.10. kotiottelulla BC Nokiaa vastaan. Kaikkiaan runkosarjassa pelataan 32 ottelua, joista 16 kotona, ja sarjan voittaja ja liigaan nousija on selvillä toukokuun loppupuolella. HUOM! ensimmäinen kotiottelu on siis siirtynyt aiemmasta tiedosta poiketen sunnuntaista perjantaille, syynä tähän samaan aikaan Pohitullissa pelattavat A-poikien SM-karsinnat.

Korihaiden uudistunut joukkue tekee ensiesiintymisen kotiyleisölle 9.9. Pohitullissa pelattavassa harjoitusottelussa Kaarinan Uraa vastaan. Lopullinen harjoituskauden otteluohjelma julkaistaan lähipäivien aikana. Joukkuetta voi käydä myös tapaamassa 30.8. sekä torilla että ravintola Kirstassa. Lisätietoja kausikorteista osoitteesta http://www.korihait.fi/liigajoukkue/liput-ja-kausikortit/