Korihaiden kausikorttikampanja jäi tavoitteesta – toteutetaan silti

23.07.2018

Korihaiden kausikorttikampanja jäi tavoitteesta – toteutetaan silti

Kauden jälkeen ilmoitetun Korihaiden liigajoukkueen kausikorttikampanjan oli tavoite saada 600 kortin ostajaa kasaan hinnalla 69 euroa per kortti, jotta kampanja toteutuu. Tästä jäätiin nyt jonkin verran. Syitä ei haileirissä katseltu muualta, vaan rehellisesti peilin ääreltä.

Kampanjaa olisi pitänyt tuoda selvästi enemmän esille. Tämä jäi liikaa muiden hoidettavien asioiden varjoon ja olisi ansainnut enemmän huomiota ihan alusta asti, tuore seuran puheenjohtaja Johanna Kutila myönsi.

Asiaa pohdittiin seuran sisällä ja määrän vajaaksi jäämisestä huolimatta projekti halutaan saattaa päätökseen. Eli samaisella hinnalla saa kortteja heinäkuun loppuun asti, eikä se riipu enää ostajien määrästä. Vielä elokuun aikanakin korttien hinta on vain 89 euroa.

20 kotipeliä pääsee katsomaan tuolla hinnalla, joten mielestämme tämä on erittäin halpaa. Jos laskee lipun hinnan ottelua kohti, niin onhan se todella pieni summa, Kutila muistutti.

Vanhojen kausikorttilaisten paikkoja pidetään varattuna perjantaihin 10.8. saakka, jonka jälkeen ne vapautuvat yleiseen myyntiin. Eli oma tuttu istumapaikka kannattaa muistaa varata NYT!

Siis ei muuta kuin hankkimaan kausikorttia ensi kaudeksi, jotta saa lähietäisyydeltä katsella huippukorista koko pitkän kauden. Korttivarauksia voi tehdä Korihaiden nettisivujen kautta tai sitten voi käydä täyttämässä lomakkeen Väriukin liiketiloissa Alisellakadulla.