Korihaiden Play Off-liput myyntiin viikolla 12

11.03.2015

Korihaiden Play Off-liput myyntiin viikolla 12

Playoff juliste

Huikean kauden pelannut Korihait varmisti sunnuntaina ONMKY-pelin voitollaan tämän kauden 1A-divisioonan runkosarjan voiton. Samalla varmistui myös se, että Korihailla on kotietu niin välierissä kuin mahdollisissa finaaleissakin.

Korihait on pelannut tällä kaudella harjoituspelit mukaan laskettuna 34 ottelua ja voittoja on kertynyt peräti 32! Maaliskuun lopussa päättyvässä runkosarjassa Korihailla on jäljellä vielä kolme ottelua, kun se kohtaa vieraskentällä Tampereen Pyrinnön ja Pohitulliin saapuvat 19.3. Porvoon Tarmo ja viimeisessä runkosarjan ottelussa 26.3. FoKoPo. Viimeisen ottelun alkuperäinen ottelupäivä oli sunnuntai, mutta sitä on nyt aikaistettu torstaille.

Nyt tätä herkkua on luvassa vielä huhtikuussakin!

Pudotuspelit alkavat keskiviikkona 1.4. kello 18.30 Pohitullissa ja viimeinen mahdollinen finaaliottelu pelataan tiistaina 28.4.
Korihaiden välierävastustaja on vielä avoinna, sillä neljänteen sijaan on vielä mahdollisuus peräti viidellä joukkueella. Toisessa välieräparissa pelaavat suurella todennäköisyydellä BC Nokia ja ONMKY, tosin siinäkin parissa Oulun kolmossija ei ole täysin varma.

Pudotuspelit pelataan paras viidestä menetelmällä, joten välierästä jatkoon pääsyyn vaaditaan kolme voittoa ja samoin finaalien voittoon vaaditaan kolme voittoa.

Finaalien voittaja nousee tulevaksi kaudeksi suoraan Korisliigaan, ilman karsintoja.

Pudotuspelien otteluohjelma:

1. välierä keskiviikko 1.4. 18:30
2. välierä lauantai 4.4. 17:00
3. välierä tiistai 7.4. 18:30
4. välierä perjantai 10.4. 18:30
5. välierä sunnuntai 12.4. 17:00
1. finaali torstai 16.4. 18:30
2. finaali sunnuntai 19.4. 17:00
3. finaali keskiviikko 22.4. 18:30
4. finaali lauantai 25.4. 17:00
5. finaali tiistai 28.4. 18:30

 

Pudotuspeleihin sisäänpääsyyn oikeuttaa vain Korihaiden jäsenkortit.

Lipunmyynti pudotuspeliotteluihin alkaa viikolla 12 ja välierävaiheessa liput ovat samanhintaisia kuin runkosarjassakin, eli pää-, pääty- ja yläkatsomot 12 e, S-etukortilla 10 e ja eläkeläiset ja opiskelijat 8 euroa.

Lisäksi pudotuspeleihin tulee myyntiin Play Off-kausikortti, jonka hinta on 50 euroa.

Play Off-kausikortti sisältää kaikki mahdolliset 6 kotiottelua ja oman numeroidun istumapaikan pääkatsomossa.
Play Off-kausikortin voi korottaa Kultakortiksi 30 euron lisähinnalla (80 e), jolloin hintaan sisältyy myös kahvitus omassa kahviotilassa otteluiden puoliajalla.

Playoff kausikortti

Play-Off kausikortin ostajalle kaupanpäälle Korihaiden vuosikalenteri, pelaajien ja valmentajien nimikirjoituksilla varustettuna.

Nykyiset kausikortin haltijat voivat hankkia oman Play Off-kausikorttinsa 31.3. mennessä Korihaiden toimistolta, Vuorikatu 11.
Lisäksi kortin voi hankkia 19.3. ja 26.3. pelattavista kotiotteluista tai kortin voi varata myös sähköpostitse osoitteesta ville.vuorinen@korihait.fi tai Korihaiden kotisivujen tilauslomakkeella.

Play Off-kausikortin voi myös hankkia vaikka ei runkosarjan kausikorttia olisi hankkinutkaan.

Nykyinen kausikortinhaltija voi hankkia myös yksittäiset otteluliput omille paikoilleen aina viimeistään ottelua edellisenä päivänä. Numeroidut paikat tulevat yleiseen myyntiin ottelupäivänä.

Korihaiden kotiotteluissa on tällä kaudella käynyt keskimäärin lähes 800 katsojaa ja odotettavissa on, että kauden huipentuma kerää Pohitullin katsomot täyteen.

Varaamalla lippusi ajoissa, varmistat paikkasi Pohitullin huikeassa tunnelmassa!

Korihaiden ensimmäinen pudotuspelien vierasottelu pelataan pääsiäislauantaina 4.4. Pelataan ottelu sitten Järvenpäässä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Tampereelle tai Porvoossa, niin Korihait järjestää otteluun fanibussin, mikäli tarpeeksi kiinnostuneita faneja löytyy.

Lisätiedot kotiotteluiden lipuista ja fanimatkoista Ville Vuoriselta numerosta 040-5161561