Korihaiden runkosarja päättyy tänään – pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona

26.03.2015

Korihaiden runkosarja päättyy tänään – pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona
Huikean kauden pelannut Korihait pelaa tänään viimeisen runkosarjan ottelunsa FoKoPoa vastaan, Pohitullissa klo 18.30 alkaen.
Runkosarjan voittajana Korihailla on kotietu ensi viikolla alkavissa pudotuspeleissä, niin välierissä kuin mahdollisissa finaaleissakin.

Pudotuspelit alkavat keskiviikkona 1.4. kello 18.30 Pohitullissa ja viimeinen mahdollinen finaaliottelu pelataan tiistaina 28.4.
Korihaiden välierävastustaja on vieläkin avoinna, sillä neljänteen sijaan on mahdollisuus peräti kolmella joukkueella.

Tällä hetkellä neljäntenä on JKS, jolla on jäljellä vielä kaksi ottelua, Nokiaa ja Lappeenrantaa vastaan.
Samoissa pisteissä viidentenä on Honsu, joka on tällä hetkellä JKS:n perässä koko sarjan korisuhteen vuoksi, joka on järvenpääläisillä 16 pistettä parempi.
Honsulla on jäljellä yksi ottelu, kuudentena olevaa Pyrintöä vastaan, joka pelaa myös Tarmoa vastaan.

Pyrinnölläkin on pieni mahdollisuus neljänneksi, mutta sen pitäisi voittaa molemmat jäljellä olevat pelit, jonka lisäksi Honsu-voitto pitäisi tulla yli 36 pisteellä ja JKS:n pitäisi hävitä molemmat ottelunsa.

Mikäli siis JKS ja Honsu jäävät tasapisteisiin, niin vertaillaan koko sarjan korisuhdetta, koska keskinäiset pelit ovat 2-2 ja koriero 0.
Mikäli Pyrintö tulee tasapisteisiin, niin silloinkin kaikkien kolmen keskinäiset pelit ovat tasan, mutta JKS:n korisuhde on tällä hetkellä +15, Honsun +6 ja Pyrinnön -21.

Korihaiden välierävastustaja ratkeaa siis vasta sunnuntaina, kun muut joukkueet pelaavat viimeisen kierroksensa.

Pudotuspelien kotiotteluiden aikataulu:

1. välierä keskiviikko 1.4. 18:30
3. välierä tiistai          7.4. 18:30  
5. välierä sunnuntai 12.4. 17:00
       
1. finaali torstai 16.4. 18:30
3. finaali keskiviikko 22.4. 18:30
5. finaali tiistai 28.4. 18:30

Lipunmyynti pudotuspeliotteluihin käy kiivaana ja lippuja ja Play Off-kausikortteja voi ostaa ennakkoon myös tämän illan ottelusta.
Maksu tapahtuu käteisellä, mutta myös laskutus on mahdollista.

Välierävaiheessa liput ovat samanhintaisia kuin runkosarjassakin, eli pää-, pääty- ja yläkatsomot 12 e, S-etukortilla 10 e ja eläkeläiset ja opiskelijat 8 euroa.

Lippujen lisäksi pudotuspeleihin voi ostaa siis Play Off-kausikortin, jonka hinta on 50 euroa.

Play Off-kausikortti sisältää kaikki mahdolliset 6 kotiottelua, oman numeroidun istumapaikan pääkatsomossa sekä Korihaiden vuosikalenterin, pelaajien ja valmentajien nimikirjoituksilla varustettuna.
Play Off-kausikortin voi korottaa Kultakortiksi 30 euron lisähinnalla (80 e), jolloin hintaan sisältyy myös kahvitus omassa kahviotilassa otteluiden puoliajalla.

Nykyiset kausikortin haltijat voivat hankkia oman Play Off-kausikorttinsa 31.3. mennessä Korihaiden toimistolta, kortin voi varata myös sähköpostitse osoitteesta ville.vuorinen@korihait.fi tai Korihaiden kotisivujen tilauslomakkeella.

Play Off-kausikortin voi myös hankkia vaikka ei runkosarjan kausikorttia olisi hankkinutkaan.

Nykyinen kausikortinhaltija voi hankkia myös yksittäiset otteluliput omille paikoilleen aina viimeistään ottelua edellisenä päivänä. Numeroidut paikat tulevat yleiseen myyntiin ottelupäivänä.

Korihaiden kotiotteluissa on tällä kaudella käynyt keskimäärin lähes 800 katsojaa ja odotettavissa on, että kauden huipentuma kerää Pohitullin katsomot täyteen.

Varaamalla lippusi ajoissa, varmistat paikkasi Pohitullin huikeassa tunnelmassa!

Korihaiden ensimmäinen pudotuspelien vierasottelu pelataan pääsiäislauantaina 4.4. Pelataan ottelu sitten Järvenpäässä, Jyväskylässä tai Tampereelle, niin Korihait järjestää otteluun fanibussin, mikäli tarpeeksi kiinnostuneita faneja löytyy. Mikäli välierävastustaja on Honsu, niin toinen välieräottelu saattaa siirtyä perjantaille.

Lisätiedot kotiotteluiden lipuista ja fanimatkoista Ville Vuoriselta numerosta 040-5161561

 

 

Playoff juliste2