Korihaille helpot sarjapisteet

12.03.2016

Korihaille helpot sarjapisteet

Korihait kohtasi perjantaina runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan HoNsU Basketin Jyväskylästä. Hyvästä yrityksestä huolimatta HoNsU jäi ottelussa vaille mahdollisuuksia ja Korihait ui lopulta selkeään voittoon lukemin 107-75 (45-35).

Ottelun alku oli erittäin tasainen, mutta kuitenkin Korihaiden pienoista hallintaa. Ensimmäinen kymppi mentiin tasatahtiin lukemiin 17-16. Toisen neljänneksen alkupuolella Korihait teki hieman pesäeroa, mutta 15 minuutin kohdalla oltiin taas lukemissa 31-29. Pian tämän jälkeen Korihait teki uuden nykäisyn ja kasvatti eron nopeasti kymmeneen pisteeseen. Toisen puoliajan alkuun Korihait kasvatti eron nopeasti yli kahdenkymmenen pisteen ja ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä ja näin kotijoukkueelle kirjattiin 12. perättäinen voitto 32 pisteen erolla.

Korihaiden paras pistemies oli 20 pistettä pussittanut James Crowder. Häntä peesasivat parhaiten 18 pinnaa heittäneet Mikko Jalonen ja Reggie Bratton. Marcus Vanin saalis oli 14 pinnaa ja 15 levypalloa. Nicolai Andersen pussitti 9, Vesa-Pekka Laine 8, Valtteri Hyytinen ja Eero Lehtonen 5, Mikael Herbert 4, sekä Jaakko Lahti ja Akseli Mäkelä kolme pistettä. HoNsU:n ykköset olivat 16 pisteellä Sami Mäntymaa ja Germaine Watson.

Korihaiden runkosarjan viimeinen peli on ensi viikon sunnuntaina Järvenpäässä ja pudotuspelit alkavat 24.3. kotiottelulla Porvoon Tarmoa vastaan.

Mikko Jalonen ja Marcus Van johdattivat Korihait voittoon (FotoMika).

Mikko Jalonen ja Marcus Van johdattivat Korihait voittoon (FotoMika).