Korihait aloittaa harjoitusottelut tiistaina Kaarinan Ura Basketia vastaan

6.09.2014

Korihait aloittaa harjoitusottelut tiistaina Kaarinan Ura Basketia vastaan
Adrien Coleman (kuvassa) ja Marcus Van ovat esittäneet harjoituksissa hyviä otteita ja lennokkaita donkkeja.

Adrien Coleman (kuvassa) ja Marcus Van ovat esittäneet harjoituksissa hyviä otteita ja lennokkaita donkkeja.

Korihait aloittaa kauden 2014-2015 harjoitusottelut tiistaina 9.9. klo 18.30 Pohitullissa, kun vastaan asettuu Kaarinan Ura Basket.

Korihaiden kokoonpano on uudistunut viime kaudesta jonkin verran. Koko jenkkiosasto meni uusiksi ja uusina Hai-pelaajina ensiesiintymisen tekevätkin sentteri Marcus Van ja laituri Adrien Coleman. Paluumuuttajina nähdään kahden vuoden tauon jälkeen Korihaihin palaava Nigel Moore sekä vuoden Yhdysvalloissa viettänyt Mikael Herbert. Viime kauden runkopelaajista Mikko Jalonen ja Niko Malinen ovat tuttuja jo monen vuoden ajalta. Joukkueen täydentävät Korihaiden kasvatit Jalmari Salaterä, Aleksi Peltonen, Roope Tammi, Jaakko Lahti, Eero Lehtonen ja Valtteri Järvenpää, sekä hienosti alle 16-vuotiaiden EM-kisoissa esiintynyt Elias Valtonen.

”Olemme harjoitelleet todella intensiivisesti heinäkuun puolivälistä lähtien ja kaikkien osallistuminen ja asenne on ollut kovaa luokkaa”, kehuu Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula. ”Viimeisen viikon aikana treenamisen taso on noussut entisestään jenkkien liityttyä harjoitusvahvuuteen”, lisää Nikula. ”Erityisen tyytyväinen olen nuorten pelaajiemme kypsään pelaamisen harjoituksissa, nyt heillä on tilaisuus näyttää osaamisensa myös pelissä”, päättää Nikula.

Ura Basket jatkaa divari B:ssä hyvin menneen viime kauden jälkeen. Ura nimesi joukkueensa jo hyvissä ajoin toukokuussa ja suurin muutos viime kauteen on Damion Danzlerin siirtyminen Loimaan Bisonsista kaarinalaisten penkin päähän.

Ura-pelin jälkeen Korihait suuntaa länsinaapuriin, jossa se kohtaa perjantaina ja lauantaina kaksi joukkuetta Tukholmasta. Perjantaina 19.9. on jälleen peli Uraa vastaan, tällä kertaa Kaarinassa. Korihaiden harjoituskauden päättää kotiottelu Sami Ikävalkon johtamaa Salon Vilpasta vastaan, perjantaina 26.9.

Pohitullin kotiyleisöllä on nyt tiistaina ensimmäinen tilaisuus tulla tutustumaan uuteen joukkueeseen ja hämmästelemään vaikka uuden jenkkikaksikon lennokkaita donkkeja, jonkalaisia ei Pohitullissa ole nähty muutamaan vuoteen. Liput otteluun maksavat 5 euroa, Korihaiden kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyn otteluun. Varatut kausikortit voi noutaa ennen ottelua lipunmyyntitiskiltä. Sisäänkäynti otteluun tapahtuu viime kautiseen tapaan Pohitullin pääovelta, sisäpihan puolelta.

Vapaita kausikorttipaikkoja löytyy vielä, kausikortin hinta on 150 euroa ja Kultakortin hinta 200 euroa.
Kausikortteja voi ostaa ennen ottelua lipunmyynnistä tai ottelun jälkeen Ville Vuoriselta, ville.vuorinen@korihait.fi ja 040-5161561.