Korihait kohtaa Lapuan Korikobrat

4.12.2013

Korihait saa tänään vastaansa sarjataulukossa tasapisteissä olevan Lapuan Korikobrat.

Sekä Korihait että Korikobrat ovat aloittaneet kautensa alavireisesti ja molemmilla on kasassa vasta kaksi voittoa. Tällä saldolla joukkueet sijoittuvat yhdessä Lappeenrannan NMKY:n kanssa sijoille 9-11.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aikaisemmin, jolloin Lapua oli kotonaan vahvempi jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 90-88. Korihait pääsi tuossa ottelussa yrittämään kahdesti tasoitusta viimeisillä sekunneilla mutta sekä Sami Ikävalko että James Padgett epäonnistuivat ja kotijoukkue pääsi tuulettamaan kauden avausvoittoaan. Kauden  toisen voittonsa lapualaiset ottivat edelliseltä kierrokselta, voitettuaan Tapiolan Hongan kotonaan lukemin 87-84.

Korikobrien tehokkaimmat pelaajat ovat tällä kaudella olleet amerikkaislaiturit Brad Reese (19 p) ja Lawrence Kinnard (17 p). Reesen piste-ennätys tuli Korihaita vastaan kun hän kuritti haiparvea peräti 33 pisteellä. Jenkkilaiturikaksikon lisäksi Kobrien miehistöstä löytyy kaksi jenkkisentteriä Jesse Perry ja Frank Holmes, sekä georgialaiset Givi Bakradze ja Archili Puluzashvili. Lapuan tehokkaimmat suomalaiset ovat olleet Jussi Turja (10,2 p) ja Korihait-kasvatti Cedric Latimer (10,7 p).

Kamppailu elintärkeistä sarjapisteistä alkaa Pohitullissa keskiviikkona 4.12. klo 18.30.