Korihait lauantaina Lahteen

18.10.2013

Korihait matkustaa lauantaina kauden toiseen vierasotteluunsa Namika Lahden vieraaksi.

Korihait on aloittanut kauden kahdella komealla kotivoitolla, mutta ensimmäisestä vieraspelistä oli tuloksena tappio KTP:lle. Lauantaina Ari Mikkolan suojateilla on tarkoitus hakea myös kauden ensimmäinen vierasvoitto Lahden uutuuttaan hohtavasta Suurhallista.

Namika Lahti löytyy vielä nollakerhosta, kärsittyään niukat tappiot kaikissa kolmessa ottelussaan. Lahtelaisten puolustukseksi on mainittava, että vastassa ovat olleet viime kauden TOP4-joukkueet Karhut, Bisons ja KTP. Alkukauden peleissä Namikan tehotriona on kunnostautunut jenkkivahvistukset Robert Arnold (21,7 p), Dan Oppland (16,3 p) ja Storm Warren (15,7 p). Jenkkien lisäksi vain Kauhajoelta siirtynyt Eldar Skamo (10,3 p) on onnistunut pussittamaan yli neljän pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla. Tehonelikon jälkeen kotijoukkueen rosteri onkin melkoisen nuori. Nuorisokaartista eniten peliaikaa ovat saaneet Valtteri Mäkäläinen, Tommi Huolila, Vesa Heinonen ja Aleksi Alanen.

Ottelun erikoisuutena voidaan mainita, että Dan Opplandin veli, Mike Oppland pelasi Korihaiden paidassa neljä ottelua syksyllä 2007 ja Korihaiden kynämies, Jalmari Salaterä pelaa ensimmäisen ottelunsa viime kauden seuraansa vastaan.

Namika Lahti – Korihait alkaa lauantaina klo 17 ja ottelun kulkua voi seurata mm. Korihaiden Twitteristä.