Korihait matkaa KTP:n vieraaksi

9.10.2013

Korisliigan komealla voitolla aloittanut Korihait matkaa keskiviikkona 9.10. Kotkaan KTP-Basketin vieraaksi.

Korihaiden kausi alkoi riemukkaissa merkeissä joukkueen kukistaessa kotiavauksessa Salon Vilpas Vikingsin lukemin 90 – 71. Ottelussa pääosaan nousi joukkueen jenkkikolmikko, jokaisen tehtaillessa tupla-tupla-tilastot.

Viime kauden hopeajoukkue KTP puolestaan aloitti kauden vieraskentällä viime kevään finaalivastustajaansa, Loimaan Bisonsia vastaan. Voimasuhteet eivät olleet kesän aikana muuttuneet vaan Bisons vei voiton lukemin 77 – 68. Myös KTP:n parhaat tilastot syntyivät jenkkien toimesta, sillä Chris Owens, Sefton Barrett ja Sharaud Curry olivat Jukka Matisen ohella ainoat kaksinumeroisille pisteluvuille päässeet pelaajat.

KTP:n kokoonpano koki muutamia muutoksia hopeakauden jälkeen. Korihaista tuttu Bojan Sarcevic siirtyi Kauhajoelle, mutta tilalle saatiin Kouvoista Samuli Vanttaja ja kesällä Korihaidenkin try-outissa käynyt Aleksi Akpaso. Jenkeistä Barrett pelaa kolmatta kauttaan kotkalaispaidassa, mutta Ownes ja Curry ovat uusia tuttavuuksia.

Korihaiden kokoonpanossa on tapahtunut pientä elämistä perjantain pelin jälkeen. Niko Malinen on saanut lääkäriltä luvan aloittaa harjottelu ja pelaaminen ja Malinen saattaakin olla jo keskiviikkona kokoonpanossa. Sen sijaan Sami Ikävalko muljautti maanantain harjoituksissa nilkkaansa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.