Korihait uudisti kotisivunsa

18.10.2013

UU-Korihait on uudistanut muutamia vuosia vanhat nettisivunsa nykypäivän vaatimuksien tasolle. Uudet sivut ovat olleet kaikkien nähtävissä tämän päivän aamusta lähtien. Uusituilta sivuilta löytyy mm. tarkemmat tiedot niin edustusjoukkueesta, juniorijoukkueista ja yhteistyökumppaneista.

Lisäksi uutuutena on esimerkiksi Haiblogi, jonne tulee edustusjoukkueen pelaajien ja taustahenkilöiden näkemyksiä ja kokemuksia kauden aikana.

”Seuran ja ennen kaikkea edustusjoukkueen näkyvyyden parantaminen oli tärkeimpiä asioita joihin halusin panostaa”, kertoo Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen. ”Näkyvyyden kannalta tärkeimmät kanavat ovat toimivat nettisivut, unohtamatta sosiaalista mediaa, kuten Facebookia ja Twitteriä. Uusien nettisivujen kautta pystymme paremmin palvelemaan myös seuramme junioritoimintaa, faneja sekä yhteistyökumppaneita. Sivujen tekijäksi oli helppo valita Mainostoimisto Ilmiö, sillä meillä oli heistä hyviä kokemuksia aikaisempien yhteistyöprojektien kautta”, jatkaa Vuorinen

”Mainostoimisto Ilmiölle sivujen uudistus oli hieno haaste ja näkyvyyden kannalta erittäin positiivinen projekti”, kertoo Juha Hepojoki Mainostoimisto Ilmiöstä. ”Tämä oli myös sellainen projekti, johon paneutuu ehkä hieman normaalia henkilökohtaisemmalla tasolla, koska onhan sitä jo lähes 14 vuotta tullut kannatettua Korihaita ja käytyä otteluissa melko säännölliseen tahtiin. Haluan myös vielä kerran kiittää Korihaita tästä mahdollisuudesta”, jatkaa Hepojoki.

Korihait on myös osallisena projektityössä, jossa tarkastellaan sosiaalista mediaa ja sen merkitystä faneille ja yhteistyökumppaneille. Tästä on tulossa lisätietoa ja tuloksia tulevan talven aikana.

Korihait löytyy jatkossa osoitteissa www.korihait.fi, www.facebook.com/KorihaitEdustus ja www.twitter.com/Korihait.