Korihait välittää

4.12.2015

Korihait välittää

Korihait järjestää hyväntekeväisyyskampanjan ilahduttaakseen vähävaraisten uusikaupunkilaisperheiden lapsia.

Kyseessä on vastaavanlainen joululahjojenkeräyskampanja, jonka aloittivat koripallosisarukset Dionne ja Michael Pounds Lappeenrannassa vuonna 2013. Sen jälkeen keräys laajeni ympäri Suomen muiden koripalloseurojen mukana ja on nyt siis rantautunut Uuteenkaupunkiin. ”Ympäri Suomea on perheitä, joilla on taloudellisesti hyvin tiukkaa. Joulu on aikaa, jolloin tämä konkretisoituu ja me kaikki varmasti haluaisimme olla avuksi”, taustoitti ideaa pari vuotta sitten Dionne Pounds, joka nykyään edustaa naisten Korisliigassa Tapiolan Honkaa.

Myös sinä voit osallistua tuomalla oman lahjasi 13.12. Korihaiden ja HoNsU-Basketin väliseen otteluun. Tulevan viikonlopun peleissä (5. ja 6.12.) jaetaan pakettikortteja, joissa ilmoitetaan lahjansaajan ikä ja sukupuoli. Näiden tietojen perusteella voit hankkia lahjan ja toimittaa sen Korihaille seuraavan viikonlopun matseissa (12. ja 13.12.).

Lahjaa ei tarvitse paketoida, vaan me hoidamme sen puolestasi. Lahjojen jako tapahtuu ennen joulua Uudenkaupungin kaupungin sosiaalitoimen kautta.

Mukana yhteistyössä: Uudenkaupungin Isännöitsijäkeskus, Mainostoimisto Grafesko, Uudenkaupungin Sanomat ja Uudenkaupungin kaupungin sosiaalitoimi.

Ole sinäkin mukana tekemässä hyvää! Lahja