Korihait yhteistyöhön Liikennekoulu Drivenin kanssa

17.01.2015

Korihait yhteistyöhön Liikennekoulu Drivenin kanssa

DrivenKorihait on solminut yhteistyösopimuksen uusikaupunkilaisen Liikennekoulu Drivenin kanssa. Sopimus on kaavailtu pidempiaikaiseksi yhteistyökumppanuudeksi, jonka tarkoituksena on saada aikaan yhteistä hyvää – varsinkin Korihaiden junioripuolelle. Yhteistyö tulee tarkoittamaan etuja sekä junnukorikselle että Liikennekoulu Drivenin palveluita käyttäville seuran jäsenille ja kausikorttilaisille sekä heidän perheilleen.

Drivenin toimitusjohtaja Esa Uusitalolle uusikaupunkilainen koripallo ei ole vieras asia. Hän on Korihait-kasvatti ja kuulunut myös edustusjoukkueeseen vuosina 1996-1999. Driven on tehnyt yhteistyötä Korihaiden kanssa useiden vuosien ajan aikaisemminkin, mutta uuden sopimuksen myötä Uusitalo halusi lähestyä kumppanuutta uudelta kantilta. Juniorikoripallon tukeminen on hänelle sydämen asia ja kumppanuutta lähdettiinkin rakentamaan siltä kantilta.

-Junnupuolella on paljon vaikeampaa saada jatkuvia yhteistyökumppanuuksia, joten tottakai haluan kohdentaa tämän sinne. Toivon että tällä tavoin saadaan helpotusta junioritoimintaan ja monipuolisempaa yhteistyötä yritykseni ja seuran välillä, kertoo Uusitalo.

Sopimusta juhlistettiin asiaan kuuluvalla tavalla, kun Korihaiden hymypoika Adrien Coleman pääsi Drivenin ajotunnille opettelemaan hankaluutta aiheuttaneen kytkimen käyttöä.

-Hienoa saada taas yksi paikallinen yhteistyökumppani takaisin laajan yritysverkostoomme. Drivenin kanssa solmittu kumppanuus tulee tukemaan junioritoimintaamme sekä samalla pystymme yhdessä tarjoamaan sekä jäsenillemme että kannattajillemme etuja, toteaa Korihaiden toiminnanjohtaja Ville Vuorinen tyytyväisenä.

Liikennekoulu Drivenin ja Korihaiden välisestä yhteistyöstä tiedotetaan tarkemmin niin jäseniä kuin kannattajiakin Korihaiden viestimissä alkuvuoden aikana.

Tutustu Drivenin nettisivuun / Facebook-sivuun.