Korihaita kannattelevat muutoksen tuulet

11.10.2014

Tavoitteet ovat olleet korkealla, kun keväällä sarjatasoa alemmas tipahtanut Korihaiden edustusjoukkue on valmistautunut 3. lokakuuta 2014 alkaneeseen kauteensa 1. divisioona A:ssa uuden päävalmentajansa Jarno Nikulan johdolla. Syksyn viisi voitettua harjoitusottelua ja menestyksellä alkanut runkosarja antavat hyvän pohjan ponnistaa uuteen kauteen. Joukkue on tehnyt kovasti töitä ja positiivinen joukkuehenki oli havaittavissa jo harjoitusotteluiden aikana.

Joukkuehenki ja yhteenkuuluvuus olivat myös avainsanoja, kun Korihai-organisaatio keväällä kääri hihansa kehittääkseen ja vahvistaakseen organisaation toimintaa kaikkien seuran harrastajaryhmien osalta. Kehitystyön ydinkohdiksi nousivat muun muassa joukkuetoiminnan kehittäminen ja seurakokonaisuuden eheyttäminen sekä hallinnollinen läpinäkyvyys. Junioritoiminnan tukeminen ja edelleenkehittäminen mahdollistaa omien pelaajakasvattien nostamista edustusjoukkueeseen jatkossakin. Lisäksi seuran varainhankintaa tehostavat keinot takaavat vakaamman tulevaisuuden voimakkaassa muutosvireessa olevalle seuralle. Fanit ja yhteistyötahot tullaan jatkossa huomioimaan paremmin tehostetun markkinoinnin ja viestinnän sekä ottelutapahtumien kehittämisen keinoin.

-UU-Korihait ry:n tavoitteena on olla koko kaupungin seura. Tavoitteenamme on yhdistää kaikki koripallosta kiinnostuneet yhdeksi suureksi koripalloperheeksi, valottaa johtokunnan puheenjohtaja Juhani Kluuskeri.

Kehitystoimien ensiaskeleet otettiin keväällä 2013, kun organisaatioon palkattiin edelleen toiminnanjohtajana arvokasta työtä jatkava Ville Vuorinen. Viime kaudella seuraan perustettiin myös päätoimisen juniorivalmennuspäällikön pesti, johon syksyllä 2014 nimitettiin jo pitkään juniorivalmennuksen parissa toiminut Jarno Nikula. Nyt seuratoiminnan kehittäminen saa jatkoa, kun lokakuun alusta alkaen seurassa toimii myös päätoiminen viestintäkoordinaattori Nanna Rannikko.

-Nanna tulee koordinoimaan seuran ulkoista ja sisäistä viestintää sekä suunnittelemaan, tuottamaan ja seuraamaan viestintää eri kanavilla, kertoo toiminnanjohtaja Ville Vuorinen.

-Viestintää merkittävästi lisäämällä seura pyrkii tavoittamaan yhä useampia ihmisiä ja ryhmiä tehokkaammin, lisää Kluuskeri.

-Voidaan olla erittäin tyytyväisiä siihen, että seuran taloudellinen tilanne ja valtiovallan suomat tuet antavat meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa palvelua. Seuratoiminnan ja palvelun laatu taataan sillä, että kaikilla seuramme palveluksessa olevilla on vankka kokemus erilaisista tehtävistä urheilutoiminnassa. Haluankin tässä yhteydessä kiittää myös kaikkia niitä vapaaehtoisia, jotka toimivat seuran eri tehtävissä sekä kaikkia niitä tahoja jotka rahallisella tuellaan mahdollistavat toimintamme ylläpitämisen ja kehittämisen, Kluuskeri jatkaa.

Arvokasta sitoutuneisuutta osoittavien pelaajien, toimihenkilöiden ja talkoolaisten lisäksi seura toivoo, että vanhanajan hyvää ryhmä- ja talkoohenkeä saataisiin entisestään kasvatettua niin seuran sisällä kuin koko kaupunginkin keskuudessa. Seura hakeekin internet-sivuillaan 17.9.2014 julkaistussa rekrytointikampanjassa lisävahvistusta edustusjoukkueen aktiiviseen talkooryhmään.

-Tehtäviin kuuluu ottelutapahtumissa tarvittaessa kahvio-, järjestysmies-, järjestely- ja siivoustehtävät, Vuorinen täsmentää.

Korihait ovat esillä monipuolisesti tulevan koripallokauden aikana. Kotiotteluiden lisäksi haiparven jäseniä voi tavata erilaisissa tapahtumissa ja heistä voi lukea tarkemmin tuttuun tapaan loppusyksystä jaettavasta kausijulkaisusta. Otteluennakot- ja raportit, tapahtumainformaatiot ja pelaajien kuulumiset kannattaa lukea seuran internet-sivuilta ja sosiaalisen median Korihai-viestimistä.

Nanna Rannikko

s. 15. huhtikuuta 1985, Turussa

Uusikaupunkilaistunut helmikuussa 2014

Koulutus

Kulttuurituottaja (AMK), erityisosaamisalana Urheilutuotanto

Työkokemus alalta

Turku Tornadoes ry / TUAS Tornadoes

-puheenjohtaja/toiminnanjohtaja 2011-2013

-tapahtumatuottaja 2011

Turun Amerikkalainen Jalkapallo ry / Turku Trojans

-puheenjohtaja/toiminnanjohtaja 2011-2012

-kehityskoordinaattori 2009-2011