Korinalus tukkoon – Isoja kaakkoissuomalaisia tulossa Poharille

5.10.2017

Korinalus tukkoon – Isoja kaakkoissuomalaisia tulossa Poharille

Juan Pattillo saa painia tosissaan korin alla perjantaina, kun vastassa on Kouvojen korinalusjyrät. Kuva: Mainostoimisto Grafesko

Viikko treenattu, haetaanpas pelipaidat taas esille. Perjantaisten kotipelien putki jatkuu toisella osalla ja toinen pääosan esittäjä on Kouvolan Kouvot. Kymenlaakson ylpeys on aloittanut kauden mukavasti. Alla on kaksi voittoa ja niukka tappio Seagullsille. Keskiviikkoiltana kaatui Salon Vilpas murskaluvuin 96-71.

Kouvot on monella tavalla mielenkiintoinen joukkue. Ja isokokoinen. Toistaiseksi eniten levypalloja koko sarjassa ovat rohmunneet Thomas Gibson III sekä Ville Kaunisto, molemmat Kouvojen kalustoa.

Suurennulasin kanssa on syytä seurata myös herraa nimeltä Jamie Skeen, joka neuvotteli vakavissaan Korihaiden kanssa syksyllä. Suurseura Partizan Belgrad nappasi kuitenkin Skeenin, mutta lääkärintarkastus esti sopimuksen ja lopulta mies päätyi Kouvolaan. Skeen takoi keskiviikkona 25 pinnaa Vilpas-matsissa.

Muut jenkit ovat James Sinclair sekä todellinen konkari Wayne Bernard. Tähän kun lisätään Tuomas Hirvonen, niin ylivoimaisesti suurimman osan vastuusta kantava kuusikko on mainittu. Valmennukseen palannut Jyri Lehtonen luotsaa joukkuetta välivuoden jälkeen.

-Hyvin valmennettu joukkue, joka on Jyrin näköiseksi joukkueeksi poikkeuksellisen isokokoinen. Yksi mies Pyrinnöstä (Rick Asbury) teki paljon tuhoja korin läheisyydessä viime pelissä. Nyt pitää olla kovempi, sillä vastaan tulee useampi iso kaveri, Korihaiden kakkosluotsi Petri Helminen suunnitteli.

Haiparvi sai rutkasti lisää luottamusta omaan tekemiseen, kun Pyrintö-pelin toisella puoliajalla onnistumisia tuli solkenaan. Molempien sarjapelien avauspuolikas on mennyt penkin alle ja sitä lähdetään nyt parantamaan.

Niin, ja onhan tässä mahdollisuus voittoputkeenkin. No mikä ettei…