Kovia kokenut Vilpas isännöi haiparvea

12.02.2020

Kovia kokenut Vilpas isännöi haiparvea

Erinäiset loukkaantumiset sotkevat vuorotellen joukkueiden toimintaa. Joillain kausilla mennään hyvinkin yhtenäisellä porukalla talven yli ja toisinaan miestä hyppää sairastuvalla alvariinsa. Tähän ikävämpään kierteeseen on nyt jäänyt Salon Vilpas jumiin. Epäonnen kanssa painiva Vilpas ottaa Korihait vieraakseen keskiviikkoiltana.

Viikinkipurteen porattiin iso aukko, kun Teemu Rannikko jäi parketin pintaan levypallotilanteen jälkeen tammikuun alussa. Toiveet helpolla pääsemisestä ammuttiin nopeasti alas, Rannikko ei kentältä pysty enää salolaisia tällä kaudella auttamaan.

Juho Nenonen on ollut pitkäaikaispotilaana, jenkeilläkin on olleet omat murheensa ja paikkaamaan hankittu kokenut Samuel Haanpää sai jonkinlaisen vamman heti debyyttipelissään. Ei siis ihme, että Vilppaan koutsi Ville Tuominen on tilanteesta huolissaan.

Vilppaan pisteykkönen on ollut Tim Coleman 18,5 pisteen keskiarvolla. Viimeksi keskinäisessä kohtaamisessa haiparvelle hankaluuksia aiheutti 208-senttinen Jamuni McNeace, joka pelotti pitkillä käsillään petokalan pelurit pois korin alta.

Tämä kuuluu taas niihin peleihin, joihin Korihait voi lähteä pienemmällä paineella. Sarjapisteiden tarve on valtava, joten lasista ei numeroa sata aiota muuttaa vaikka voittajasuosikkeja ei ollakaan. Heikon kotipelin jälkeen pyrkimys on päästä omalle tasolle ja kiusata kotijoukkuetta niin paljon kuin kykenee.

Ottelu alkaa Salohallissa klo 18.30, livelähetys Elisa Viihde Sportilta kymmentä minuuttia aiemmin.