Kuka ottaa ilmatilan haltuun Kotkassa?

30.12.2018

Kuka ottaa ilmatilan haltuun Kotkassa?

Petokala lähtee vuoden viimeisessä ottelussa haastamaan KTP:n. Kuva: Studio FotoMika.

Kerta vielä, ennen kuin vuosi vaihtuu. Vierasvoiton Kaarinasta viime viikonloppuna hakenut Korihait lähtee sunnuntai-illan ratoksi kiusaamaan sarjakakkosen KTP:n asemaa. Ura Basketia vastaan tavoitteena oli hoitaa levyritilasto omiin nimiin. Samoilla aatoksilla lähdetään pitkälle bussimatkalle.

-Hyvä fiilis jäi viime matsista. Meillä on ollut hieman rikkonainen kolmen päivän harjoitusjakso joulun jälkeen, mutta tosissaan lähdetään Kotkaan. He menevät levyreihin kuin viimeistä päivää ja siihen meidän pitää pystyä vastaamaan, Korihaiden kapteeni Marius Van Andringa luonnehti peliä.

KTP:n sesonki lähti yskien käyntiin. Kun Tomi Kamisen ryhmä lopulta löysi sopusoinnun peliinsä, muut ovat katselleet vihreäpaitaisten kantapäitä. Perjantaina tuli kirvelevä pinnan tappio Seagullsille 93-92. Edellinen tappio olikin sitten marraskuun 9. päivä ja välissä oli peräti kahdeksan voitettua ottelua.

KTP:llä on taitavia roolipelaajia, joita on vaikea pysäyttää. Antto Nikkarinen johtaa syöttötilastoa ja monipuolinen Donte Thomas on levyritilaston kolmonen. KTP:n jenkkikvartetti loistaa vuorotellen ja kaikkien pistekeskiarvo on erittäin lähellä toisiaan.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella. Poharilla KTP oli etevämpi lukemin 89-99.