Marko Ruohola Korihaiden toiminnanjohtajaksi

13.08.2015

UU-Korihait on palkannut uudeksi toiminnanjohtajakseen kaarinalaisen Marko Ruoholan, joka aloittaa tehtävässään maanantaina 17.8. Ruohola (51 v.) on kokenut seuratoimija, joka on toiminut viimeiset vuodet Littoisten Työväen Urheilijat ry:n toiminnanjohtajana. Kaiken kaikkiaan Ruoholalta löytyy kokemusta seuratyöstä lähes parinkymmenen vuoden edestä, jonka lisäksi hän on toiminut lukuisissa yhdistysten luottamustehtävissä ja omaa kaupallisen alan koulutuksen.

”Saimme pitkälle toistakymmentä hakemusta ja haastattelimme lopulta kuutta hakijaa. Korihaiden toiminnanjohtajan pesti on moninainen ja haastava ja Marko Ruoholalta löytyi kokemusta menestyksekkäästä urheilujärjestöjohtamisesta, joka lopulta käänsi vaakakupin hänen puoleensa lukuisten hyvien hakijoiden joukosta”, taustoittaa Ruoholan valintaa Korihaiden varapuheenjohtaja Timo A. Järvinen. ”Lisäksi Marko osoitti haastattelussa olevansa alan ammattilainen, joten uskomme saavamme hänestä pätevän kaverin viemään Korihaita eteenpäin”, päättää Järvinen.

”Korihait on Vakka-Suomen urheilullinen lippulaiva ja Uudenkaupungin ylpeyden aihe ja haluan olla nostamassa seuraa takaisin Korisliigaan. On hienoa tulla mukaan kun kaupunkiin on syntynyt pienoinen koripallobuumi hienon viime kauden jälkeen”, kertoo Marko Ruohola. ”Ensimmäisenä työsarkana tulee olemaan seuran talouden vahvistaminen, jotta voimme saavuttaa asetetut tavoitteet Korisliigaan pääsemiseksi. Edustusjoukkueen ohella myös seuran kivijalka, eli juniorikoripallo tulee olemaan isossa roolissa myös jatkossa”, jatkaa Ruohola. ”Toivon, että voimme luoda yhdessä ja yhteistyössä Korihaiden kotipeleihin riehakkaan tunnelman, jossa urheilu edellä nautitaan koripallosta ja kotijoukkueen hienoista otteista yhdessä koriksen ystävien kanssa. Tervetuloa kannustamaan Korihait menestykseen.”, päättää Ruohola.

Korihaiden ottelut runkosarjassa alkavat lauantaina 3.10. kello 17.00, kun Pohitulliin saapuu Oulun NMKY. Lisätietoja  joukkueen rakentumisesta ja harjoitusotteluiden aikataluista voi seurata Korihaiden nettisivuiltaFacebookista ja Twitteristä. Lokakuussa alkavan kauden kausikortteja voi tilata osoitteesta http://www.korihait.fi/liigajoukkue/liput-ja-kausikortit/