Nöyränä kohti Kouvolaa

8.11.2018

Nöyränä kohti Kouvolaa

Perjantaina lähdetään hakemaan toista voittoa Kouvoista. Matsi alkaa Kouvolassa klo 18.30 ja näkyy suorana Elisa Viihde Sportilta.

Vierastili aukesi keskiviikkona ja Kouvotkin on jo kertaalleen kaadettu tällä kaudella. Näistä faktoista huolimatta palttoon napit ovat visusti kiinni, kun bussin nokka kääntyy perjantaina kohti Kouvolaa.

Vaikka kapteeni Van Andringa on kieltänyt vanhojen tilastojen töllistelyn, on silti pakko muistutella entisaikojen tapahtumista. Historia osoittaa, että jokikinen tähti ja muut taivaankappaleet on oltava oikeassa asennossa mikäli sarjapisteet lähtisivät Korihaiden mukaan.

-”Manskari” on yksi vaikeimpia paikkoja vierasjoukkueelle. En tiedä, mikä siinä on mutta Kouvot pelaa lähes aina paremmin kotikentällä, Van Andringa ihmetteli.

Ei tämä nyt silti tarkoita, että noin kauas lähdetään suosiolla häviämään. Ukilaiset teilasivat kotikentällään Kouvot 95-88 ja kapteenin mukaan parannettavaa jäi.

-Me tehtiin aika paljon erilaisia puolustuspään erheitä siinä pelissä. Jos pystymme ne karsimaan minimiin ja toteuttamaan omaa suunnitelmaa, niin tulee mielenkiintoinen matsi, Van Andringa lupasi.

Kouvojen pistekärki on Brian Asbury, joka on nopeine käsineen sarjan riistotilaston kärjessä. Kouvot on ollut merkillisen heikko kahden pisteen heittotarkkuuksissa. 45 prosentin tarkkuus on ylivoimaisesti sarjan huonoin. Vastaavasti kolmoset lähtevät näpeistä kohtuullisen hyvällä tarkkuudella.

Korihailla on takana kahdeksan peliä, kun Kouvoilla on vasta kuusi. Ukilaisilla on plakkarissa kolme voittoa, Kouvoilla yksi vähemmän.