Oletko kiinnostunut Korihaiden toiminnasta?

8.03.2018

Oletko kiinnostunut Korihaiden toiminnasta?

Nyt Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa osallistumalla. Yhdessä teemme Korihaista kaikkien seuran, jolla on mahdollisuudet menestyä myös Korisliigassa. Tämän tueksi tarvitaan vahvaa toimintakulttuuria, jossa juniorikoripalloon panostetaan ja edustusjoukkuetta tuetaan kaikin tavoin sekä ottelutapahtumia kehitetään entistä paremmiksi.

Ympäröivän maailman muuttuessa vastaa Korihait muutosten vaatimiin haasteisiin. Keväällä 2018 perustettavan Korihait Akatemian tehtävä on Vakka-Suomalaisen koripallokulttuurin kehittäminen modernin ajan seuratoiminnan tasolle. Toiminnan lyhytaikaisena painopistealueena on Korihaiden edustusjoukkueen toiminnan uudelleenorganisointi ja uuden menestystason saavuttaminen. Pitkän aikavälin tavoitteena akatemian tehtävänä on myös seuran juniorityön ja valmennuksen kehittäminen siten, että paikallisia lupauksia syntyy ja liikuntakasvatuksen tavoitteet saavutetaan.

Lyhyen kyselyn kautta voit kertoa seuralle, mistä toiminnasta itse olisit kiinnostunut. Toisessa osiossa kysellään puolestaan Korihaiden toimintaa tukevasta koripallon ulkopuolisesta toiminnasta.

Kyselyyn pääset tästä: https://fi.surveymonkey.com/r/9XB2D8Y

Lisätiedot:
Ville Laaksonen
seuran puheenjohtaja
ville.laaksonen@korihait.fi
040 8261664