Otteluennakko: Korihait – Ura Basket

17.11.2020

Otteluennakko: Korihait – Ura Basket

Lähtökohdat:

Kumman joukkueen pistesarake näyttää keskiviikon jälkeen kahta pistettä, kumman edelleen nollaa. Varsinais-Suomen paikallisderbyssä pelataan keskiviikkona tärkeistä sarjapisteistä sekä myös tietynlaisesta kunniasta. Korihait ja Kaarinan Ura Basket ovat aloittaneet kauden kahdeksalla tappiolla, ja sillä joukkueeella, joka häviää keskiviikon ottelun, on varmasti paljon mietittävää jatkoa ajatellen, kun kausi etenee kohti maajoukkuetaukoa.

Ura Basket kaudella 2020-21

Kaarinalaisten korisylpeyden yllä liikui kesällä uhkaavia uutisia seuran tukalasta taloudellisesta tilanteesta. Seuran talousasiat on onneksi saatu sen verran paremmalle pohjalle, että Ura Basket pystyi aloittamaan kauden. Uudeksi päävalmentajaksi Ura Basket palkkasi Korihaistakin tutun Damion Dantzlerin, jolla on käynnissä toinen stintti kaarinalaisten peräsimessä. Dantzler hankki joukkueeseensa Korihaista hänen valmentajakausiltaan tutut pelaajat Teemu Sulosen (9,5/1,5/1,6) ja Kevin Bracy-Davisin (18,0/6,5/2,6). Jälkimmäisenä mainittu on Ura Basketin paras pistemies tällä kaudella. Viime kausilta tutut luottopelaajat Trey Niemi (5,8/1,3/2,0), Ville Hänninen (5,8/2,0/4,8) ja Joona Airenne (1,9/1,1/0,3) täyttävät paikkansa kaarinalaisten rotaatiossa. Uusina pelaajina Kaarinaan saapui Turun Kristikasta Joona Tuomala (4,6/1,6/0,9) sekä se kaikista nimekkäin hankinta, Ura Basketin oma kasvatti ja Susijengissä jo vuosia pelannut Matti Nuutinen (12,3/6,0/2,6).

Bracy-Davisin lisäksi Ura Basketin ulkomaalaispelaajat ovat takamies Kevaughn Allen (15,1/4,4/2,6) sekä laiturit Emmitt Holt (6,8/4,9/0,9) ja Javan White (8,0/6,4/1,3).

Valmentajien kommentit:

Jarno Nikula, Korihait:

”Kaksi edelleen nollilla olevaa joukkuetta kohtaa. Meidän on pystyttävä voittamaan levypallot omassa päässä. Löydettävä hyökkäykseen iloisuutta ja lisää onnistujia.”

Damion Dantzler, Ura Basket:

”Korihait ja me olemme samassa tilanteessa. Molemmat ovat nälkäisiä ottamaan ensimmäisen voiton. Meidän pitää olla tarkkana, koska pelaamme vieraskentällä agressiivista isäntää vastaan. Meidän pitää olla kovia kamppailutilanteissa, jos haluamme ottaa ensimmäisen voittomme.”

Kokoonpanot:

Korihait:

Trevor Blondin, Aamos Nikula, Atte Perttu, Bo Zeigler, Sal Nuhu, Miikka Marttinen, Mirko Laitinen, Samuli Oja, Tommi Lehtonen, Trey Zeigler

Sivussa: Jaakko Lahti

Ura Basket:

Kevin Bracy-Daivs, Trey Niemi, Kevaughn Allen, Teemu Sulonen, Ville Hänninen, Emmitt Holt, Matti Nuutinen, Javan White, Joona Airenna, Joona Tuomala

Sivussa: Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen

Ottelun tuomarit:

Joona Haaja, Aleksi Antinmaa, Lauri Pitkänen

Kotiottelun huomiot

Ottelutapahtumat pyritään järjestämään mahdollisimman normaalisti poikkeusajoista huolimatta. Korona-ajan perussäännöt ovat voimassa ja niiden noudattamisessa vedotaan jokaiseen tapahtuman osallistujaan:

  • pysy kotona oireellisena
  • huolehdi käsihygieniasta
  • huomioi turvavälit
  • kasvomaskin käyttöpakko

Tarkemmat ohjeet Uusikaupunki Areenan poikkeusjärjestelyistä löydät täältä. Suosittelemme kausikortin ostamista. Lippuja on nyt myytävänä jälleen normaaliin tapaan ovelta. Irtolippuja on myytävänä myös ennakkoon. Ennakkolippuja voit tiedustella Johanna Kutilalta, numerosta 044 540 8734.

Aikuiset (yli 17v) * 17€
Eläkeläiset ja opiskelijat 12€
Lapset (7-16v) 5€
* S-etukorttialennus -2€

Korihait – Ura Basket 18.11.2020 klo 18:30 Uusikaupunki Areenalla. Suosittelemme yleisöä saapumaan paikalle mahdollisimman ajoissa. Ottelua voit seurata Ruudusta sekä VeikkausTV:stä klo 18:20 alkaen! Jälkipelit Ravintola Kirstassa. Otteluisäntänä VSV.