Otteluinfo: Korihait – Bisons 9.12.2023

4.12.2023

Otteluinfo: Korihait – Bisons 9.12.2023

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Lauantaina on Uusikaupunki Areenalla luvassa paikallishegemoniaa, kun sarjanousija Bisons Loimaa vierailee pitkästä aikaa Korisliigan merkeissä Ugissa. Bisons on tällä hetkellä kahdella voitolla sarjan häntäpäässä yhdessä Pyrinnön ja Lahti Basketballin kanssa, mutta tappiosarakkeen ei saa antaa hämätä. Nimittäin loimaalaisryhmä on kärsinyt neljä tappiota tiukoista otteluista (ero viisi pistettä tai alle), joka on eniten sarjassa Kauhajoen ohella.

Yksi tiukka ottelu pelattiin Bisonsin ja Korihaiden toimesta lokakuun alussa Loimaalla, jolloin haiparvi napsi kauden avausvierasvoittonsa lukemin 86–83. Tuosta ottelusta Korihailta puuttui Bojan Sarcevic. Sentteri Javion Ogunyemi pussitti Loimaan liikuntahallilla peräti 35 pistettä ja on varmaa, että hän saa kunnon painikaverin korin alle Bisonsin tehopelaaja Dylan Paintterista (15,4/11,0). Nelospaikalla on myös luvassa mielenkiintoinen kamppailu, kun Kauhajoella piste-ennätyksensä tehnyt Mikael Aalto kohtaa biisonilauman parhaimman pistemiehen DeVante Brooksin (16,8/10,5).

Otteluisäntänä K-Rauta Uusikaupunki.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 15.00

Ottelu alkaa: klo 16.00

Liput: Aikuiset 20€* (yli 17v.), Opiskelijat ja eläkeläiset 14€, Lapset (13-15v.) 8€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • * S-etukorttialennus -2€
  • Ennakkolippuja ostettavissa Uudenkaupungin Kesportista (Alinenkatu 19) Lippuja voi myös tiedustella Raimo Rantaselta numerosta +358 405 464 100.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum, ePassi ja MobilePay.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.

Ravintolapalvelut: Kahvio palvelee molemmissa päissä kenttää. Anniskelualue Kukko Kolmonen -baari löytyy Pohitullin yläparvelta, hallin sisäänkäynnin yläpuolelta, jossa on tarjolla Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan alkoholijuomia.

Fanituotteet: Fanituotepiste tulostaulun puoleisen päädyn kahvion yhteydessä.

Makasiinista mahat täyteen kotipelipäivinä

Kotipelipäivinä saat Captain’s Makasiinista (Aittaranta 12) -10% alennuksen ruokatuotteista kausikortilla tai kyseisen pelipäivän ottelulipulla.

Jälkipelit Olkkarilla

Korihaiden viralliset jälkipelit aina matsin jälkeen Public House Olkkarilla (Alinenkatu 24). Luvassa on pelaajahaastattelu, tarjouksia sekä arvontaa.

Valmentajien kommentit

Darko Mihajlovic, Korihait

”Bisons on erilainen joukkue isolla kokoonpanollaan, jota he käyttävät korin alla post up -tilanteissa ja kaarella takamiehet tykkäävät työntää palloa eteenpäin siirtymätilanteissa, mitkä ovat meille avainkohtia heitä vastaan puolustuksessa.”

Juri Heinämäki, Bisons

”Korihait on ollut erinomainen tällä kaudella. Coach Darkolla on käsissään paljon syöttökykyä, korintekotaitoa ja levypallo-osaamista. Bojan on Bojan mutta tarpeeksi ei puhuta, miten hyviä syöttäjiä ja pallonliikuttajia Herrala, Vehmanen ja Jackson ovat. Tuloksista huolimatta meidän perustaso kehittyi marraskuussa paljon ja nyt pitää joukkueena ottaa se viimeinen steppi, että pystymme kääntämään tiukat pelit voitoiksi.”

Kokoonpanot

Korihait:

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Bisons:

Devon Goodman, Lauri Kallio, Dylan Painter, DeVante Brooks, Elmo Eräkangas, Tiitus Kuukkanen, Emil Uotila, Vesa Heinonen, Isaac Davidson, Sami Tahvanainen, Eemeli Hollo, Aapeli Syrjämäki.

Sivussa: Cedric Latimer

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Korihait – Bisons lauantaina 9.12.2023 klo 16.00 Uusikaupunki Areenalla. Ottelua voit seurata Ruudusta klo 15.50 alkaen.