Otteluinfo: Korihait – Kauhajoki 3.10.2023

28.09.2023

Otteluinfo: Korihait – Kauhajoki 3.10.2023

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Korihaiden seurahistorian 40. SM-sarjakausi alkaa tiistaina Pohitullista, kun kaupunkiin saapuu viime kevään hopeajoukkue Kauhajoen Karhu Basket. Pystyykö uudistunut haiparvi haastamaan Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin tähdittämän kauhajokelaisryhmän? Pue viininpunaista päälle ja tule kannustamaan Korihait voittoon!

Otteluisäntinä Captain´s Makasiini ja Public House Olkkari.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 17.30

Ottelu alkaa: klo 18.30

Liput: Aikuiset 20€ (S-etukortilla 18€), Opiskelijat ja eläkeläiset 14€, Lapset (7-16v.) 5€.

  • Ennakkolippuja voi tiedustella Raimo Rantaselta numerosta +358 405 464 100.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum-setelit ja ePassi ja MobilePay.

Uusikaupunki Areenan erikoisjärjestelyt

Monitoimijatalo Wintterin rakennustöiden takia Uusikaupunki Areenan järjestelyissä on tapahtunut muutoksia, jotka katsojien tulee ottaa huomioon otteluun saavuttaessa.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.

Korihaiden oma Olkkari

Korihaiden viralliset jälkipelit aina matsin jälkeen Public House Olkkarissa (Alinenkatu 24). Luvassa on pelaajahaastattelu, tarjouksia sekä arvontaa. Kotipelipäivinä saat Captain’s Makasiinista -10% alennuksen ruokatuotteista kausikortilla tai ottelulipulla.

Valmentajien kommentit

Darko Mihajlovic, Korihait

”Heti kauden avauksessa kova joukkue vastassa. Meillä oli harjoituskaudella hyviä otteluita ja testejä, mutta ne eivät enää merkitse mitään. Me kaikki tiedämme, millainen joukkue Karhu on. Heitä ei tarvitse erikseen esitellä. Tavoitteemme on tulla oikealla asenteella kentälle ja osoittaa kaikille, millainen joukkue olemme.”

Janne Koskimies, Kauhajoki

”Ensimmäisen kierroksen vastustajamme Korihait on osoittanut lupaavia otteita pre-seasonilla ja pelanneet nimenomaan hyvin joukkueena. Heidän pelaaminen rakentuu tietysti Bojanin palloscreentilanteiden ympärille ja korinteko on ollut pitkälti ulkomaalaispelaajien ja Mikael Aallon vastuulla. Valmistavissa otteluissa ja viime viikon BCL-karsinnoissa meille on tullut luvattoman paljon pallon menetyksiä, joidenka karsiminen Pohitullissa on ehdoton edellytys vierasvoitolle. Saamme tiistaina tietysti myös bussillisen faneja mukaamme tuomaan lisää energia sarja-avaukseen.”

Kokoonpanot

Korihait:

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen, Mikael Aalto.

Kauhajoki:

Chris Brandon, Tahj Eaddy, Eemi Luukkonen, Malik Ellison, Shawn Hopkins, Oliver Kandén, Horace Spencer, Eero Innamaa (GTD 75%), Jussi Ikkelä, Joona Hakamaa, Topias Palmi.

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Korihait – Kauhajoki tiistaina 3.10.2023 klo 18.30 Uusikaupunki Areenalla. Otteluisäntänä Captain´s Makasiini ja Public House Olkkari. Ottelua voit seurata Ruudusta klo 18.20 alkaen.