Otteluinfo: Korihait – Kauhajoki 30.3.2024

24.03.2024

Otteluinfo: Korihait – Kauhajoki 30.3.2024

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Jatkosarja päätökseen! Lauantaina Korisliigan runkosarjavaihe (mukaan lukien jatkosarjat) päättyy, ja asetelmat pudotuspeleihin ratkeavat vihdoin ylemmän jatkosarjan joukkueiden osalta. Pohitullissa ratkaistaan kotiedun kohtalo, kun Korihait saa vieraakseen Karhu Basketin. Voitolla Korihait nappaa kotiedun ja ylemmän jatkosarjan kolmannen sijan. Kotietu ja neljäs sija voi myös tulla tappion kohdalla, mutta tällöin Vilppaan tulee voittaa Kataja Basket. Jos Kauhajoki voittaa haiparven ja Kataja Vilppaan, putoaa Korihait viidenneksi. Mutta voittamaan haiparvi tietenkin lähtee lauantaina!

Odotettavissa on jälleen kerran täysitupa, joten suosittelemme saapumaan ajoissa Pohitulliin! Tule kannustamaan Korihait kohti kotietua pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa 13 vuoteen!

Otteluisäntänä Uudenkaupungin Urheilukeskus.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 16.00

Ottelu alkaa: klo 17.00

Liput: Aikuiset 20€* (yli 17v.), Opiskelijat ja eläkeläiset 14€, Lapset (13-15v.) 8€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • * S-etukorttialennus -2€
  • Ennakkolippuja ostettavissa Uudenkaupungin Kesportista (Alinenkatu 19) Lippuja voi myös tiedustella Raimo Rantaselta numerosta +358 405 464 100.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum, ePassi ja MobilePay.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.

Ravintolapalvelut: Kahvio palvelee molemmissa päissä kenttää. Anniskelualue Kukko Kolmonen -baari löytyy Pohitullin yläparvelta, hallin sisäänkäynnin yläpuolelta, jossa on tarjolla Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan alkoholijuomia.

Fanituotteet: Fanituotepiste tulostaulun puoleisen päädyn kahvion yhteydessä. Katso hinnasto.

Makasiinista mahat täyteen kotipelipäivinä

Kotipelipäivinä saat Captain’s Makasiinista (Aittaranta 12) -10% alennuksen ruokatuotteista kausikortilla tai kyseisen pelipäivän ottelulipulla.

Jälkipelit Olkkarilla

Korihaiden viralliset jälkipelit aina matsin jälkeen Public House Olkkarilla (Alinenkatu 24). Luvassa on pelaajahaastattelu, tarjouksia sekä arvontaa.

Valmentajien kommentit

Darko Mihajlovic, Korihait

”Neljä joukkuetta kamppailevat kahdesta sijasta, jotka oikeuttavat kotietuun. Odotamme pudotuspelitason tunnelmaa!”

Janne Koskimies, Kauhajoki

”Päätämme jatkosarjan samaan paikkaan, josta runkosarjan aloitimme lokakuun alussa. Matkan varrella on tapahtumia riittänyt, mutta oranssipaitaiset fanit ovat matkustaneet jokaiseen otteluun mukanamme. Tänään voittaja nappaa kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, joten kentällä tullaan näkemään varmasti latautuneet joukkueet.”

Kokoonpanot

Korihait:

Javion Ogunyemi, Viljami Arvonen, Aamos Nikula, Wesley Person Jr., Bojan Sarcevic, Joni Herrala, Travis Jocelyn, Akseli Arvonen, Valtteri Pihlajamäki, Jalen Jackson, Thomas Vehmanen.

Sivussa: Mikael Aalto

Kauhajoki:

Eemi Luukkonen, Junior Madut, Shawn Hopkins, Kristian Sjolund, Oliver Kandén, Eero Innamaa, Jussi Ikkelä, Nathaniel Pollard Jr., Joona Hakamaa, Samuel Givens.

Sivussa: Topias Palmi

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Korihait – Kauhajoki lauantaina 30.3.2024 klo 17.00 Uusikaupunki Areenalla. Ottelun suora lähetys Ruudusta ja valtakunnalliselta Jim-kanavalta klo 16.50 alkean.