Otteluinfo: Korihait – Kobrat 20.10.2021

17.10.2021

Otteluinfo: Korihait – Kobrat 20.10.2021

 

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Uudenkaupungin Korihait metsästää kauden avausvoittoaan kotiyleisön edessä keskiviikkona 20.10. Vastaan asettuu Lapuan Kobrat. Otteluisäntänä Uudenkaupungin Kultakello.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumasta!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 17:30

Ottelu alkaa: klo 18:30

Liput: Aikuiset 17€ (S-etukortilla 15€), Opiskelijat ja eläkeläiset 12€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • Ennakkolippuja voi tiedustella Johanna Kutilalta numerosta 044 540 8734.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum-setelit ja ePassi. Tulossa myös MobilePay-mahdollisuus.
  • Uutuutena ePassi! Maksa ePassin mobiilisovelluksella syöttämällä summa tai valitsemalla haluamasi tuote. Voit ladata ilmaisen ePassi-sovelluksen sovelluskaupasta.

Pysäköinti: Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) sekä viereisen uimahallin parkkipaikka. Tilaa löytyy myös jäähallin parkkipaikalla, josta on n. 150m kävelytietä areenalle. Jäähallin parkkipaikka osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta.

Kahvio: Maksutapoina käteinen ja tulossa MobilePay.

Ohjeita yleisölle korona-aikana

Korona-ajan perussääntöihin on tullut helpotuksia. Epidemia kuitenkin jatkuu ja ohjeiden noudattamisessa vedotaan jokaiseen tapahtuman osallistujaan:

  • pysy kotona oireellisena
  • huolehdi käsihygieniasta
  • kasvomaskin käyttösuositus

Yleisön saapuminen Uusikaupunki Areenalle

Yleisö saapuu ja poistuu Areenan pääoven kautta. Saapuvaa yleisöä pyydetään huomioimaan em. perusohjeet. Käsien pesumahdollisuus on tuloaulan vessoissa ja käsidesiä on saatavilla aulassa ja salin puolella. Kasvomaskin käyttösuositus yleisölle. Koulun purku- ja rakennustyöt saattavat aiheuttaa muutoksia yleisön saapumiseen ja poistumiseen.

Joukkueiden toiminta

Joukkueiden siirtymiset hoidetaan siten, että joukkueiden jäsenet eivät ole tekemisissä yleisön kanssa.