Otteluinfo: Korihait – Kobrat Lapua 17.1.2023

13.01.2023

Otteluinfo: Korihait – Kobrat Lapua 17.1.2023

Tervetuloa Uusikaupunki Areenalle!

Vuoden ensimmäinen kotipeli ja samalla viimeinen ennen jatkosarjojen alkua pelataan tiistaina, kun Pohitulliin saapuu Lapuan Kobrat ja Atte Perttu. Otteluisäntänä VSV ja Vertek.

Tästä infosta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ottelutapahtumista!

Paikka: Uusikaupunki Areena (Pohjoistullitie 3)

Ovet auki otteluun: klo 17.30

Ottelu alkaa: klo 18.30

Liput: Aikuiset 17€ (S-etukortilla 15€), Opiskelijat ja eläkeläiset 12€, Lapset (7-12v.) 5€.

  • Ennakkolippuja voi tiedustella Johanna Kutilalta numerosta 044 540 8734.
  • Lipunmyynnissä maksutapoina toimii käteinen, korttimaksu, Smartum-setelit ja ePassi ja MobilePay.

Fanituotteet: Ennen ottelua ala-aulassa ja puoliajalla kahvion vieressä fanituotepiste. Katso tarjonta UkiShop-verkkokaupasta.

Valmentajien kommentit

Tero Vasell, Korihait:

”Kaksi viimeistä peliä vieraissa käkättimeen 129–203-korierolla, joten turha selitellä mitään. Peiliin katsottu ja jatkettu työntekoa. Nyt päästään onneksi Pohitulliin kotiyleisön eteen tuomaan taisteleva Korihait takaisin. Haasteen tarjoaa Kobrat, joka on tappioputkessa, mutta alla useampi tiukka tappio. Taistelu pisteitä jatkuu.”

Ville Turja, Kobrat:

”Taas mennään ja huomenna vastassa kotonaan lähes kaikki vastustajat ahtaalle laittanut korihait. Todennäköinen Bojanin paluuottelu josta koko joukkue saa varmasti lisä energiaa.
Meillä on ollut viime viikolla vuoden paras treeniviikko ja uskon joukkueen iskukyvyn olevan hyvä. Lähdetään taistelemaan tärkeistä sarjapisteistä. Itselleni näyttää siltä, että voitolla voisi ovi topkuuteen olla vieläkin raollaan vaikka viimeaikoina ei ole aivan sujunutkaan.”

Kokoonpanot

Korihait:

Prince Oduro, Nick Stampley, Elmo Eräkangas, Joni Herrala, Jaakko Lahti, Bojan Sarcevic, Manuel Barnes, Mio Hyvönen, Tommi Lehtonen, Quin Cooper, Jalen Jackson, Mikael Aalto.

Sivussa: Trey Niemi, Aamos Nikula, Akseli Arvonen, Viljami Arvonen

Kobrat:

KJ Jackson, Denzel Livingston, Juho Lehtoranta, Antto Nikkarinen, Danny Pippen II, Henry Boyd, Chrysostom Chukwuma, Atte Perttu, Javion Ogunyemi (GTD riippuen peliluvasta).

Sivussa: Jussi Turja, Juho Pihlajamäki

GTD 75% = pelaaja on todennäköisesti mukana ottelussa
GTD 25% = pelaaja on todennäköisesti pois pelistä

Uusikaupunki Areenan erikoisjärjestelyt

Monitoimijatalo Wintterin rakennustöiden takia Uusikaupunki Areenan järjestelyissä on tapahtunut muutoksia, jotka katsojien tulee ottaa huomioon otteluun saavuttaessa.

Pysäköinti: Uusikaupunki Areenan parkkipaikat löytyvät tällä hetkellä ainoastaan jäähallin parkkipaikalta. Areenan yläpiha (Pohjoistullitieltä uimahallin risteyksestä heti oikealle) on aidattu työmaa-alue, jonne on pääsy kielletty. Jäähallin parkkipaikka on osoitteessa Koulupolku 1 ja ajo parkkipaikalle tapahtuu Viikaistenkadun puolelta. Parkkipaikalta on noin 150 metrin kävelymatka pyörätietä pitkin kohti areenaa.

HUOM. Uimahallin parkkipaikka on tarkoitettu ainoastaan uimahallin asiakkaille.

Sisäänkäynti: Yleisö saapuu areenalle ”vanhan sisäänkäynnin” kautta eli työmaan puoleisesta päädystä. Esteetön kulkeminen areenaan on rakennuksen entisestä pääsisäänkäynnistä, johon voi kulkea koulun etupihan kautta.