Otteluraportti: Tampereen Pyrintö – Korihait 128-67

1.12.2020

Otteluraportti: Tampereen Pyrintö – Korihait 128-67

Tampereen Pyrintö – Korihait 128-67 (62-34)

Asetelmat

Maajoukkuetauon jälkeen ensimmäinen peli Korisliigassa. Sarjan viimeisellä sijalla oleva Korihait matkusti Tampereelle ilman flunssaista Trey Zeigleriä. Sarjassa kolmantena oleva Pyrintö lähti otteluun ilman Eero Lehtosta ja Justus Kilpistä.

Ratkaisu

Pyrinnön paikkapuolustus sekä yksilöt olivat liikaa Korihaille. Treyn puuttuminen vähensi luonnollisesti tehoja hyökkäyspäässä. Pyrinnön paikka pakotti Korihait heittämään kaukaa, ja kun heitot eivät uponneet Pyrintö pääsi liian usein juoksemaan nopeita hyökkäyksiä Korihaiden heitoista. Lisäksi menetyksiä oli Korihailla liikaa. Ottelun voittajasta ei valitettavasti ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Pyrintö voitti lukemin 128-67.

Tilastopoiminnat

Haiparven pirtein pelaaja oli oman piste-ennätyksensä Korisliigassa tehnyt Samuli Oja (15/5/2). Sal Nuhu teki tutun tupla-tuplan (18/10) ja Trevor Blondin teki oman syöttöennätyksensä (9/3/10).

Koko matsin tilastot löydät täältä.

Tänään on päätetty, että keskiviikon jälkeiset pelit Korisliigassa perutaan ja siirretään myöhempään ajankohtaan. Tämä tarkoittaa sitä, että lauantainen kotipeli Lahti Basketballia vastaan on peruttu. Päätös Korisliigan otteluiden pelaamisesta 5.12. jälkeen tehdään perjantaina 4.12. pidettävän Korisliigan seurakokouksen jälkeen.