Paluu Poharille – tanssiparina Pyrintö

14.11.2018

Paluu Poharille – tanssiparina Pyrintö

Kuinka Korihaiden heittotykki Topias Kuukkanen pystyy vastaamaan Pyrinnön kolmoslinkoon? Se nähdään illalla Pohitullissa!

Viime viikolla paineltiin muilla mailla vierahilla sarjapisteiden perässä ja keskiviikkona palataan tuttuihin maisemiin. Korihait saa vastaansa hurjalla hyökkäysvoimalla vastustajiinsa tällä kaudella iskeneen Tampereen Pyrinnön.

-Vaarallisin joukkue hyökkäyspäässä tällä hetkellä. Ei voi nimetä ketään yksittäistä pelaajaa, niin moni asia toimii heidän pelissään, Korihaiden kapteeni Marius Van Andringa luonnehti.

Uusi haikippari kohtaa keskiviikkona entisen kapteenin. Justus Kilpinen hoiteli tyylikkäästi Korihaiden kapteenin roolia viime kaudella ja päätti tämän jälkeen palata kotikonnuilleen Tampereelle.

Kilpinen on tyylilleen uskollisesti raatanut matalalla profiililla joukkueensa eteen ja Pyrinnön paidassa on seitsemässä matsissa syntynyt 5,3 pinnaa per peli. Toista kauttaan Pyrinnössa pelaava Kenneth Manigault (18,5 pistettä per peli) on ollut Pyrinnön paras pistemies toistaiseksi.

Pyrintö on tehnyt keskimäärin 101,5 pinnaa ottelua kohden ollen tässä tilastossa ylivoimainen. Toisena oleva Kobrat on paukuttanut 93 paunaa peliä kohti. Korihaiden vastaava luku on 85. Kaikkien mykistävin on Pyrinnön kolmosprosentti (47,5), joka on täysin toiselta plateenalta muihin verrattuna. Kymmenestä sarjan tarkimmasta kolmostykistä viisi tulee Pyrinnön joukkueesta ja kolme parasta ovat kaikki samasta edellä mainitusta poppoosta.

Pyrintö on seitsemästä matsista voittanut viisi. Korihait lähtee haastamaan manselaisia kello 18.30 alkaen.