Pelit pystyyn Pyynikiltä aloittaen

27.09.2019

Pelit pystyyn Pyynikiltä aloittaen

Nuori haiparvi on tosipaikan edessä ensimmäisen kerran lauantaina, kun se haastaa Pyrinnön Tampereella. Kuva: Vilma Sappinen

-Monet heistä ovat olleet vuosia yhdessä ja me vasta muutaman viikon. Kun ollaan vielä heidän kotikentällään, niin onhan tämä hurjan kova haaste heti alkuun. Kaikkemme tehdään, ettei tästä tule pelkkää oppituntia meille, Korihaiden kokenein peluri Vesa Heinonen tiivisti avauspelin tunnelmat.

Toden totta, kova on startti. Tampereen Pyrintö luottaa tuttuihin sotaratsuihin, joista harvinaisen moni on piipahtanut urallaan myös haipaidassa. 

Pyrintö-ikoni Antero Lehto aloittaa jo huikean 20. kautensa Korisliigassa, joista yksi on ollut Korihaiden riveissä ja muut Pyrinnön mukana. Tutut miehet Petri Heinonen ja Justus Kilpinen jatkavat Tampereella ja nyt myös Panu Peltokangas siirtyi Pyrintöön. Tähän kun lisätään vielä Uudenkaupungin oma poika Eero Lehtonen, joka siirtyi opiskelemaan Tampereelle ja saattaa kokoonpanossa myös vilahtaa niin kokonaislukumäärä entisistä haipelaajista on peräti viisi.

Pyrintö tippui viime kaudella puolivälierissä Kouvoille ja hamuaa tällä kaudella takaisin mitalipeleihin.

Korihait on harjoitellut viimeisen viikon aikana paljon puolustukseen liittyviä elementtejä.

-Yhdellä yhtä vastaan puolustaminen oli yksi meidän suurimmista hankaluuksista harjoituspeleissä. Nyt ollaan treenattu myös paljon yhteisiä asioita. Oppimisvaiheessa olemme, mutta parhaamme lähdemme tekemään heti alusta asti, hailuotsi Jordi Juste lupasi.

Liigan pyörät lähtevät rullaamaan jo perjantaina kahdella ottelulla. Korihait lähtee Pyrinnön vieraaksi lauantaina. Ottelu alkaa klo 18 ja on katsottavissa suorana Elisa Viihde -palvelusta, jonka voit hankkia suoraan tästä