Perjantain piipahdus Kouvolaan

17.01.2020

Perjantain piipahdus Kouvolaan

Haikapteeni Miikka Marttisen johdolla lähdetään kairaamaan lisäpisteitä voittosarakkeeseen Kouvolasta.

Tammikuun tahti on kiivas. Korihait urakoi kolme peliä nopeaan tahtiin ja kahden kotipelin välissä piipahdetaan Kouvolassa. Tunnetusti kova kotijoukkue Kouvot on viimeisellä pudotuspelipaikalla ja yrittää vimmatusti juosta karkuun kolmea joukkuetta, jotka kärkkyvät kouvolalaisten paikkaa.

Kolmen matsin tappioputkesta pois pyrkivä Kouvot tukeutuu, niin kuin moni muukin joukkue, väkevästi amerikkalaispelaajiin. Silas Melson ja Derrick Barden ovat näkyneet tilastoissa eniten, mutta pelaajavaihtuvuus on pakottanut myös Kouvot tekemään pieniä muutoksia. David Gonzalvez on joukkueen kokeneimpana tasapainottava tekijä.

Joukkueen suomalaiset ovat kohti valoisaa koristulevaisuutta pyrkiviä nuoria miehiä etunenässä Severi Kaukiainen ja Teemu Knihtinen.

Muutoksiin sopeutumista on harrastettu myös haileirissä. Kevin Ware osoitti heti avausottelussa olevansa ratkaisija, joka nousee kevyesti ilmaan ja lähtee nopeasti liikkeelle. Pelinrakentelu on yksi haasteista ja nyt kokeillaan, kenelle tämä rooli istuisi parhaiten.

Yksi Korihaiden kolmesta voitosta on juuri Kouvoista, joten revanssihenkeä on ilmassa.